Bijuteriile din argint sunt mereu la modă

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Indiferent de timpuri și stiluri, bijuteriile din argint vor fi mereu un must have. Ele nu se demodează niciodată din contră mereu apar modele și trenduri noi.

Încă din cele mai vechi timpuri, femeile alegeau să își confecționeze bijuterii din tot felul de materiale. O dată cu descoperirea metalelor prețioase, sfera bijuteriilor a progresat, iar azi ne bucurăm de frumusețea și diversitatea bijuteriilor din argint și aur.

Sunt fană a bijuteriilor de orice fel, îmi place să port în special bijuterii argint sau tot felul de gablonțuri. Fiecare bijuterie din colecția mea are o poveste a ei, o semnificație, o amintire. Cred că bijuteriile sunt cele mai bune purtătoare ale amintirilor și emoțiilor noastre. Ele pot spune multe despre persoana care îl poartă și ne aduce aminte de aniversări, reușite, dragoste sau emoții.

Un inel vintaje ca cel de mai jos ar putea spune multe despre cea care îl poartă. Este un inelul unei femei romantice, sentimentale, care iubește culorile și nu îi e teamă să le poarte. Piatra mov este ametist, o piatră semiprețioasă cunoscută pentru efectele sale benefice de înlăturare a gândurilor negative. Purtată, această piatră înlătură gândurile negative și stresul. E uimitor câte proprietăți poate avea o simplă piatră, care pe lângă culoarea și designul deosebit, poate avea și influențe asupra stării tale psihice.

În mediul virtual găsești multe bijuterii online la prețuri accesibile. Cum v-am tot spus că nu prea am timp să merg prin magazine, cumpărăturile online au devenit un lucru absolut normal. Mă gândeam că tot se apropie ziua unei bune prietene la un inel de argint, știu că are o adevărată colecție de inele argint și îi face plăcere să primească astfel de cadouri.

Înclin către acest inel placat cu aur, care se potrivește firii sale jucăușe.

Și al doilea ar fi acesta, nu mă pot decide, căci sunt deosebite ambele.

Vă invit și pe voi pe onlinebijoux.ro- paradisul iubitoarelor de bijuterii, locul în care veți găsi o bijuterie care să vorbească pe limba voastră. Prețurile sunt accesibile. O bijuterie nu se demodează niciodată, de aceea un astfel de cadou poate fi o adevărată inspirație pentru o domnișoară sau doamnă aleasă. Cu o bijuterie nu dai greș niciodată, și chiar dacă se spune că gestul nu contează, vă spun eu, că el contează, iar cu o bijuterie veți impresiona orice reprezentantă a sexului frumos.

VĂ PLAC BIJUTERIILE DE ARGINT? AȚI CUMPĂRAT VREODATĂ DE PE ONLINEBIJOUX.RO?

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

3 comentarii la „Bijuteriile din argint sunt mereu la modă

  1. sunt superbe,eu prefer o bijuterie de argint in locul uneia de aur,parca are alta prestanta

  2. Sunt frumoase bijuteriile de argint dar eu una nu sunt asa impatimita. Poate si pentru ca am un pic de alergie 🙂
    Cu inelele nu ma impac dar lanturile le port 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *