Spread the love

Când viața pare lipsită de culori, iar tonurile de gri îți dau târcoale nu uita să porți culorile în sufletul tău și pe haine. De cele ma multe ori, hainele colorate ne binedispun.

Este cazul meu, de aceea în aceste zile ploioase o rochie roșie a fost ingredientul perfect pentru a ieși din monotonie.

AM PURTAT/I WORE:

ROCHIE/DRESS- LINK

IMG_7360f

Rochia roșie este de pe site-ul Shein, am luat-o cu gândul să o port la nunta surorii mele. Am văzut că nu mai este pe stoc, din păcate.

Pe site când vezi pozele, nu îți dai seama cât e de frumoasă. Dantela de calitate, impreurile totul fac din această rochie o piesă vestimentară de efect într-o seară de neuitat. Mărimea este M, și îmi vine foarte bine, iar lungimea e perfectă. Am des probleme cu lungimea, nu îmi place prea scurtă, iar această rochie se încadrează pefect în standardele mele.

IMG_7359aIMG_7363xx

Îmi plac culorile, iar această rochie este în topul preferințelor mele în materie de rochii de ocazie.

IMG_7369zzIMG_7365x

IMG_7360ddd

VĂ AȘTEPT IMPRESIILE CU MARE DRAG!

THANK YOU!

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

7 comentarii la „OOTD- Rochie roșie de ocazie Shein

  1. Foarte frumoasa rochita! Eu sunt fan Shein insa trebuie sa recunosc ca pana acum nu mi-am facut curaj sa-mi comand rochite mai elegante/de ocazie INSA A TA ARATA FOARTE BINE!!! Asa ca pe viitor cred ca o sa ma „risc„ si eu :))
    PS: iti sta foarte bine-n rosu! Pupici :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *