OOTD- Alb/negru și un plus de galben

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Nu m-am ferit niciodată de culori, le port cu tot dragul de când mă știu. Mă avantajează culorile. Mult timp am avut ceva contra culorii galben și maro, de, așa e când îți intră o idee în cap, dar cu timpul galbenul a devenit brusc o atracție pentru mine.

AM PURTAT/I WORE:

BLUZĂ/BLOUSE- DRESSLINK

FUSTĂ/SKIRT- DRESSLINK

GEANTĂ/BAG- WHOLESALEBUYING

IMG_7337aa

Bluza este din voal, un material ideal pentru vară, am ales mărimea L. Citesc cu atenție descrierea măsurătorilor și aleg exact conform măsurătorilor, căci v-am spus ele diferă de la produs la produs. Îmi vine perfect. Are și mânecuțe foarte discrete tot din voal.

j

Fusta este superbă, îmi place la nebunie culoarea, nu este un galben țipător, măsura aleasă a fost M. Se potrivește foarte bine în combinație cu alb sau negru și chiar asortată la o ținută casual. Materialul este destul de calitativ are dos și nu este transparentă deloc.

IMG_7336z

IMG_7338s

Bluza și fusta sunt luate de pe site-ul Dresslink și au costat foarte puțin, chiar dacă se plătește și tranportul. În plus, zilnic sunt produse la 0,01$ puteți adăuga unul singur în coș și sunt calitative nu vă uitați la prețul mic.

IMG_7356z

VĂ AȘTEPT IMPRESIILE CU MARE DRAG! PUPICI!

 

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

9 comentarii la „OOTD- Alb/negru și un plus de galben

  1. Wow…stai asa! Nu am mai intrat la tine pe blog de ceva vreme…ce schimbare!!!! Felicitari! 🙂
    Desi personal as scoate negrul asta…e cam mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *