Spread the love

Salutare dragele mele! Sper că vă place noul look al site-ului meu, al micuțului meu colțișor de rai, eu sunt tare mulțumită de ceea ce a ieșit. Parcă nu îmi vine să cred că iată sunt pe domeniu, iar site-ul meu arată PERFECT!!! Desigur, singură nu puteam să fac așa ceva, am avut nevoie de ajutor, noroc că o prietenă din blogosferă mi-a șoptit că cei de la Thecon au  campania de susținere a bloggerilor.

Ceea ce vedeți acum pe blogul meu, logo-ul de sus, categoriile, tema sunt munca unei echipe de profesioniști, Thecon se numesc, și merită toate laudele mele.

Cel mai mult îmi place logo-ul, e super, super frumos, este exact ceea ce vroiam, un logo simplu, dar de efect. Dacă la începuturile mele blogosferice, blogul meu era doar o idee, cred că acum cei de la Thecon au întruchipat gândurile și toată povestea atât de frumos în acest logo, dar au și transformat un simplu site, în colțișorul virtual perfect pentru mine.

ella-logo

Dacă aveți nevoie de servicii de web design, vă recomand cu încredere Thecon. Vor răspunde tuturor cerințelor tale, vor crea pentru tine site-ul perfect. În primă fază, ei adăugaseră în partea de sus, o fotografie tare profi, și tema asemenea, însă mi s-a părut că nu mi se potrivește combinația de culori, ca de altfel și aranjamentul în pagină. Nu a fost nicio problema, le-am spus că mi-as dori o altă abordare și iată că parcă mi-au citit gândurile, Ella’s Fairytale arată ca un site profesionist, așa cum îmi imaginasem dintotdeauna, cred că acum am făcut primii pași într-o nouă etapă a poveștii mele cu inserții de fashion, beauty dar și muuult suflet.

Mulțumesc încă o dată echipei Thecon pentru că mi-au creat site-ul de vis, și vă mulțumesc vouă cititorilor mei, pentru că îmi sunteți alături.

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

3 comentarii la „Mulțumesc Thecon!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *