Crema microderm-abraziune Gerovital-review

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Brandul Farmec nu mai are nevoie de nicio prezentare. Folosesc multe produse Farmec și pot spune că sunt foarte multumita de calitatea lor.


Astăzi a venit timpul să vă prezint crema microderm- abraziune Gerovital

DESCRIEREA OFICIALĂ: Crema utilizează cristale naturale de corindon, piatră cu duritate comparabilă cu a diamantului, care, ȋn formă perfect transparentă, formează rubinele şi safirele. Forma particulară a cristalelor permite o microdermabraziune eficientă. Crema ȋmbunătăţeşte tonusul şi textura pielii, cu rezultate excelente pentru majoritatea tipurilor de ten, cu excepţia tenului cuperozic, cu acnee rozacee sau iritat.

IMG_7453d

Uleiul organic din Flori de Mac are avantajul de a proteja tenul și pielea de stresul urban. Tot mai multe persoane devin alergice, dezvoltă anumite sensibilității ale pielii iar Uleiul din Flori de Mac are efect calmant și de protecție al pielii. Este ideal în tratamentul cosmetic al tenurilor deshidratate şi expuse stresului factorilor de mediu, prevenind deshidratarea, iritarea, apariția ridurilorși îmbătrînirea prematură a pielii.

PĂREREA MEA:  Are un miros plăcut, pompița dozatoare este perfectă, căci se aplică exact cât ai nevoie. Eu am tenul gras, așa că pentru mine tot ce înseamnă creme de curățare sau geluri sunt de încercat. Crema nu m-a dezamăgit, căci curăță delicat pielea, lăsând-o curată, dar în același timp hidratată. Nu usucă tenul și nici nu produce iritații. Cu această ocazie, am aflat că pe lângă uleiul din flori de mac, conține extract willou bark, acid salicilic, ulei inca omega și extract de piper sichuan. Extractul Willou bark, cu acid salicilic natural, ajută la curăţarea porilor şi stimulează procesele de reînnoire celulară.

IMG_7455s

Uleiul Inca omega
regenerează, Uleiul din Flori de Mac şi Extractul de piper Sichuan calmează pielea.

Este un produs ideal pentru curățarea delicată a tenului, fiind recomandat pentru persoanele cu ten deshidratat, iritat sau pentru apariția ridurilor. Având tenul cu tendințe de îngrășare, am observat că acesta nu mai este uleios, așa că recomand cu drag acest produs. Se recomandă folosirea unei creme hidratatante, eu am folosit crema nutritivă  de la Farmec tot pe bază de ulei din flori de mac.

IMG_7458

CUM SE APLICĂ? Se foloseşte o dată pe săptămănă, masând uşor căteva minute, ȋn funcţie de particularităţile tenului. Pe piele rămân la final cristalele, care se ȋndepărtează prin spălare cu apă, după care se aplică o cremă hidratantă, emolientă, calmantă.
După microdermabraziune se va evita expunerea pielii neprotejate la soare, tratamente cosmetice de albire a tenului, tratamente cu retinoizi etc.

IMG_7457d

 

VOI AȚI FOLOSIT ACEASTĂ GAMA PE BAZĂ DE ULEI DIN FLORI DE MAC?

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

4 comentarii la „Crema microderm-abraziune Gerovital-review

  1. Eu nu folosesc produse abrazive. Am un ten foarte sensibil si fug de astfel de lucruri 🙂

  2. N-am folosit.
    Din cand in cand (rar) folosesc bicarbonat pentru curatarea tenului – e mai ieftin, mai rapid… si are efect ok. Nu ma complic. 🙂 In plus, pot sta fara probleme la soare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *