Spread the love

Salutare, dragele mele! Ultima perioadă a fost încărcată de emoții și griji. Grijile nu s-au risipit, îmi dau seama că uneori nu ne putem pune în calea destinului. Nu vreau să vă încarc și pe voi cu gândurile mele, deocamdată nu pot să vorbesc despre asta, până nu aflu ceva sigur.

Timpul acordat blogului a fost din ce în ce mai puțin, am tot căutat resurse să scriu cu drag, dar nu am găsit și am preferat să scriu mai rar, dar bine.

Inspirația mea de azi este o geanta Dresslink

Este o geanta de dimensiuni medii, 26cm x 11cm x 18.5cm, destul de încăpătoare. Este și tare ,,sclipicioasă” datorită paietelor din partea din față de aceea se pretează la ținute elegante, de party.

IMG_7873d

 

IMG_7891fff

Îmi place și partea care imită pielea leopardului, am văzut că se poartă genul acesta de genți și am zis să e timpul să am și eu o geantă animal print. Bareta de umăr este detașabilă.

IMG_7892jh

BeFunky Collagehh

Pe Dresslink găsiți haine și accesorii la prețuri foarte bune. Produsele vin în maxim o lună.

VĂ MULȚUMESC PENTRU VIZITĂ! THANKS FOR STOPPING BY!

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

4 comentarii la „Review: Geanta animal print Dresslink

  1. E drăguță, dar, vorba Mirelei, nu mă văd purtând-o! O să mă uit pe site la Dresslijnk, poate găsesc ceva ce mi se potrivește.

    Zi frumoasă, Ella!

  2. Animal printul nu este tocmai pe stilul meu dar asta nu inseamna ca nu imi place sa le admir la alte persoane. Este o geanta interesanta la un pret bun

  3. Interesant modelul insa nu e deloc genul meu. 😀 Eu prefer gentile cat mai simple. Pe dresslink am agsit si eu o groza de modele faine de genti care mi-au facut cu ochiul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *