Review-Cremă hidratantă cu ulei de mac de la Gerovital Plant

Publicat pe De anca m.
Spread the love

A venit timpul să vă povestesc și despre produsele încercate în ultima perioada.

CREMA HIDRATANTĂ CU ULEI DE MAC de la Gerovital Plant a devenit crema mea preferată din această vară pentru textura sa lejeră. Ingredientul de bază al acestei game este uleiul organic din flori de mac (obtinut din petalele de Papaver rhoeas, planta provenită din culturi organice, fără pesticide, ierbicide sau fertilizatori minerali), Conține și alte ingrediente precum uleiul natural Inca Omega, ceara de albine, uleiuri naturale de jojoba, squalan si avocado, dar si vitaminele A si E. Produsele nu au conservanți, ceea ce e un mare plus.

IMG_7459d

DESCRIEREA OFICIALĂ

Este o cremă de zi ce asigură hidratarea optimă a pielii feței, gâtului și decolteulu. Aquaxylyl restabilește echilibrul hidric al pielii prin refacerea rezervelor de apă și diminuarea pierderilor transepidermale. Ceramidyl-Omega, prin refacerea funcţiei de barieră a pielii, contribuie la restabilirea acestui echilibru, pielea devenind mai hidratată, mai elastică, mai tonică.

IMG_7462rr

Uleiul organic din Flori de Mac este ingredientul ideal în tratamentul cosmetic al tenurilor deshidratate şi expuse stresului factorilor de mediu, prevenind deshidratarea, iritarea, apariția ridurilor și îmbătrânirea prematură a pielii.
ssss
Uleiurile naturale de Jojoba şi Squalan
hrănesc şi regenerează pielea, asigurând protecţie întreaga zi.

IMG_7460d

 

CUM SE FOLOSEȘTE?

Se foloseşte zilnic, dimineaţa, după demachierea cu Lapte demachiant hidratant şi tonifierea corespunzătoare a tenului cu Loțiune tonică antioxidantă.

PĂREREA MEA

Eu am folosit-o seara sau dimineața după curățarea tenului, sau după ce am aplicat crema micro abraziune cu ulei de mac tot din gama Gerovital. Am scris un review despre ea chiar aici

Crema hidratantă are un miros delicat, mie îmi place foarte mult. Din câte știu macii nu prea au parfum, dar crema mă duce cu gândul la un câmp de maci 🙂 Textura este ușor cremoasă, destul de lejeră și hidratantă în același timp. Eu am tenul gras, iar din când în când din cauza stresului sau a diverșilor factori mă trezesc cu mici coșuri, pete roșii și iritații.

IMG_7465vf

Am folosit-o timp îndelungat, cât să o îndrăgesc și să ajung la următoarele concluzii:

  • nu încarcă pielea
  • hidratează bine tenul, atenție nu se aplică o cantitate mare, pentru că este destul de spornică.
  • iritațiile și petele roșii au dispărut, coșurile nu s-au înmulțit ba chiar le-a ținut sub control.
  • pielea devine netedă și catifelată.
  • nu are factor de protecție, mi-ar fi plăcut să aibă mai ales că am folosit-o in sezonul de vară.

Este o cremă ideală pentru întreținerea tenului, pentru a-l hidrata, iar faptul că are în componență uleiuri vegetale ca uleiul de mac și jojoba, este un mare plus căci sunt ingrediente cheie în îngrijirea pielii. Nu uitați că este un produs fără parabeni, așa că vi-l recomand cu drag. Preț recomandat 21.42 lei

VOI AȚI ÎNCERCAT GAMA GEROVITAL PLANT CU ULEI DE MAC?

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

3 comentarii la „Review-Cremă hidratantă cu ulei de mac de la Gerovital Plant

  1. Nu am folosit aceasta crema. Nu folosesc profuse Gerovital. Am incercat in trecut creme dar nu mi-au priit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *