Crema de duș cu mosc alb Tesori d’Oriente-REVIEW

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Recent am primit o surpriză tare frumoasă din partea echipei frumoase The Cover. Cred că cele mai frumoase surprize sunt acelea la care te aștepti mai puțin și care vin într-un moment în care starea ta psihică nu e tocmai roz.

Așa că echipa The Cover a reușit să îmi însenineze ziua. VĂ MULȚUMESC DIN SUFLET!

IMG_7925ss

 

Desigur, gelul de duș STR8 a fost repede șterpelit de soțul meu, nu înainte de a-l testa și eu, nu puteam rezista tentației, miroasea prea bine.  O sa revin cu un review curând. De la Elmiplant uleiul pentru plajă nu știu dacă voi apuca să îl testez, căci s-au cam pus ploile. Iar deodorantul B.U urmează să îl testez.

REVENIND LA SUBIECTUL ACESTEI POSTĂRI: Crema de duș cu mosc alb Tesori d’Oriente

PREZENTARE OFICIALĂ A GAMEI CU MOSC ALB:

Din ţinuturile cele mai îndepărtate ale Orientului, au fost aduse peste mari şi ţări ingrediente preţioase pentru femeia delicată. Tesori d’Oriente le-a inclus cu atenţie şi preţuire în produsele de îngrijire, astfel încât femeile de pretutindeni să se poată bucura de esenţele fine.

Un ritual cu trei pași mai aproape de Orient
Cele trei etape ale răsfăţului sunt redate prin prospeţimea cremei de duş şi a cremei de baie, prin delicateţea cremei de corp şi prin parfumul seducător al apei de toaletă. După ce îşi îmbracă trupul cu rochia fină, ţesută din ingredientele luxuriante ale gamei Tesori d’Oriente, aceasta răspandeşte notele misterioase de mosc.
  1. Aromele moscate ale cremei duş şi cremei de baie persistă timp îndelungat, iar produsele hidratează eficient pielea chiar din timpul utilizării, sub duş.
  2. Crema de corp hidratează în profunzime, pielea rămânând fină şi moale chiar după prima aplicare. Parfumul moscat se simte timp îndelungat, purtându-te cu gândul ore în şir către tărâmuri îndepărtate.
  3. Deodorantul poate fi aplicat pe braţe, abdomen şi picioare, pentru un plus de prospeţime, iar apa de toaletă aplicată în puncte strategice (gât, încheieturi) completează tabloul ce are ca punct central moscul alb.
Gama Tesori d’Oriente cu Mosc Alb răsfaţă simţurile şi scoate în evidenţă rafinamentul, delicateţea şi puritatea femeii învăluite într-o aură misterioasă.

Cu o aromă puternică de mosc și chihlimbar, această cremă de duș îți îngrijește pielea oferind o senzație seducătoare inegalabilă. Această cremă de duș conține uleiuri esențiale deosebit de parfumate care îți revitalizează, reîmprospătează și tonifică întregul corp.

IMG_7930gg

PĂREREA MEA:

 

Este o cremă de duș, nu un gel de duș. Diferența este sesizabilă, sub raportul texturii, adică e o cremă lichidă total diferită de un gel de duș. Super cremoasă și cu un super miros de care te îndrăgostești pe loc.

BeFunky Collageaa

Mirosul de mosc alb chiar te poartă într-o lume aparte, până acum nu știam exact cum este acest miros de mosc, deși știam că intră în componența multor parfumuri, dar e greu de sesizat în acestea. O dată ce îl miroși cu siguranță nu îl mai uiți. Mare mi-a fost mirarea când am văzut că se menține timp îndelungat pe piele, mă tentează rău de tot să încerc și apa de toaletă din gama lor. Îmi place ambalajul e deosebit față de ceea ce vedem în ziua de azi, e din metal cu capac filetant, îi dă parcă o notă de eleganță.

IMG_7932d

-lista de ingrediente

Mi se pare o cremă de duș foarte revitalizantă, cred că datorită mirosului pregnant de mosc, iar pielea se simte catifelată și parfumată. Să vă spun un secret, am uitat căpăcelul deschis la cremă și când am intrat în casă pe hol se simțea miros de mosc, super, super fain. Presimt că o să îmi ajungă mult timp, pentru că e și foarte spornică. Vă recomand cu drag această cremă de duș pentru o experiență altfel ce te poarte pe tărâmuri orientale,de poveste.

PRET RECOMANDAT: 18.60 lei

Din aceeași gamă Mosc Alb puteți găsi:

Apă de toaletă 100 ml, 26.04 lei

Deodorant 150 ml, 11.41 lei

Cremă de duş 250 ml, 11.53 lei

Cremă de corp 300 ml, 24.80 lei

 

Detalii și pe pagina de Facebook Tesori d’Oriente –link

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

4 comentarii la „Crema de duș cu mosc alb Tesori d’Oriente-REVIEW

  1. produsele Tesori sunt minunate, au un miros superb. Le-am folost cu multi ani in urma datorita unei rude care le aducea din Italia 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *