Spread the love

Salutare dragele mele! Recent, am descoperit un site de haine absolut superbe. Cunosc multe site-uri de haine, dar rar mi se întâmplă să îmi placă ceva doar răsfoind primele pagini.

Dressfo este un site străin cu haine exclusiv pentru femei. Îmi place faptul că introducând dimensiunile mele, la fiecare produs îmi apare automat recomandarea cu mărimea potrivită pentru mine. Un alt lucru la fel de important e faptul că au transport gratuit indiferent de valoarea comenzii. Prețurile sunt acceptabile, având în vedere că transportul e gratuit.

O să vă arăt câteva dintre lucrurile care îmi fac cu ochiul de pe acest site, sunt multe, foarte multe, dar riscam să fac un mini site în acest articol. O  să vedeți că o dată ce intrați pe site cu greu o să puteți ieși de pe el. Nu găsești pe acest site genți și încălțăminte dar cine știe, poate vor introduce și aceste lucruri pe viitor.

Mi-a plăcut la nebunie această rochie denim. De foarte mult timp caut ceva asemănător pentru că îmi doream o rochie din denim elegantă și totuși practică.

Tot în categoria denim, am pus ochii pe această fustă. Partea cu maci face tot deliciul acestei piese vestimentare.

Stylish Straight Floral Embroidery Denim Women's Skirt

Apoi tot navigând am zărit cea mai frumoasă salopetă ever

 

Mi-a plăcut și această bluză cu motive tradiționale

Sunt o mulțime de bluzite simpatice, mi-a plăcut și această bluză în dungi cu mânecă scurtă care se poate purta și la toamnă cu un sacou deasupra.

Dacă tot vine toamna, o pereche de pantaloni în plus nu strică. Mi-a atras atenția această pereche de pantaloni cu imprimeu

Ce spuneți și despre această jachetă galbenă

 

VĂ MULȚUMESC PENTRU VIZITĂ!!! THANKS FOR STOPPING BY!

 

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

4 comentarii la „Dressfo Wishlist

  1. Rochita, bluzita cu motivre traditionale si geaca imi plac foarte mult. Superbe 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *