Săpun cu ulei de măsline și salvie Beauty Medi Care-Review

Publicat pe De anca m.
Spread the love

V-am mai povestit de produsele pe bază de ulei de măsline de la Beauty Medi Care.

Produsele Olive Beauty Medi Care:

-nu conţin parabeni, uleiuri minerale, silicon sau SLS, SLES;
– nu sunt testate pe animale;
– sunt testate dermatologic pentru posibile reacţii adverse ale pielii;
– sunt produse în Grecia şi calitatea lor este monitorizată şi testată la fiecare lot de producţie;
– au fost notificate la Uniunea Europeană şi Asociaţia Naţională de Medicină din Grecia.

Azi aș vrea să vă prezint săpunul cu ulei de măsline și salvie. Nu mai este pe stoc, dar găsiți alte săpunuri la fel de interesante pe site-ul lor.

IMG_7954dd

PREZENTARE OFICIALĂ:  Săpunul cu ulei de măsline, obţinut prin metode tradiţionale cretane, este parte a patrimoniului grecesc, fiind folosit de multe generații pentru îngrijirea corporală.

Este testat dermatologic şi poate fi folosit pentru faţă, corp sau păr.

IMG_7957d

PĂREREA MEA: În primul rând, are un miros pregnant cu care nu m-am împăcat foarte bine, cred că salvia e de vină. Am mai folosit un astfel de săpun când am fost în Grecia și mi-am cumpărat de acolo.

Mirosul nu e parfumat ca cel al săpunurilor pe care noi le folosim în mod obișnuit, pentru că acesta este unul natural, fără parabeni,  conservanți sau parfum. După ce m-am obișnuit cu mirosul, l-am încercat pe față și corp.

Pentru că nu știam prea multe despre salvie, am dat un search și am aflat că extractul de salvie reduce transpirația excesivă. Are efect benefic asupra porilor dilatați și vizibili. Cicatrizează.

IMG_7955kkk

Recunosc că am fost reticentă la a-l folosi pe ten, aveam ideea preconcepută că o să am o piele unsuroasă, dar nu a fost așa. Aplicat din abundență, atenție la ochi căci ustură, după clătire pielea mea a rămas curată fără a o simți uscată sau prea unsuroasă. Mi-a plăcut la nebunie, senzația de curat și hidratare de la un simplu săpun. Nu mi-a produs iritații, nu usucă pielea, nici nu ar avea cum, pentru că uleiul de măsline din componență hidratează pielea, iar salvia reduce roșeața și porii dilatați.

Uleiul de măsline are proprietatea de a catifela pielea. Datorită conținutului ridicat de acid linoleic, un compus care nu este produs de organism, uleiul de măsline previne uscarea pielii, îi menţine elasticitatea şi tinereţea.

L-am folosit și pe întregul corp, mi-a plăcut senzația de catifelare pe care am simțit-o după duș. Recunosc că nu l-am folosit pentru păr, dar pentru toate e un început.

Nu mă gândeam că o să fiu atât de încântată de acest produs, însă calitatea produselor Beauty Medi Care își spune cuvântul. Mă tentează întreaga gama de săpunuri, mai ales cel cu lavanda.

PREȚ RECOMANDAT: 8.90lei

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

2 comentarii la „Săpun cu ulei de măsline și salvie Beauty Medi Care-Review

  1. E bine ca are utilizari multiple si un pret decent. Ador produsele naturale, de calitate. Si chiar incerc ori de cate ori am ocazia sapunuri mai deosebite cum este si acesta prezentat de tine. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *