Din când în când pleacă, relaxează-te puțin

Publicat pe De anca m.
Spread the love

,, Din când în când pleacă, relaxează-te puțin, pentru că atunci când te vei întoarce, judecata ta va fi mai precisă, dacă vei rămâne constant în lucru, îți vei pierde puterea de judecată.”

Leonardo da Vinci

Am avut o bună perioadă o lipsă acută de pe blog și facebook. Pur și simplu, mă irita ideea că am de făcut un articol, deschideam laptopul și nu puteam încropi doua cuvinte. Mi-am zis : gata ajunge,  am nevoie de o pauza.

Imagini pentru citate relaxare

Să fii blogger implică multă muncă și iar muncă. Ai proiecte pe care trebuie să le duci la bun sfârșit, sponsorii vor să vadă review-urile tale, ai de pozat, de testat, de încropit articole și tot așa. Blogul îți ocupă foarte mult timp, am zile când un articol îmi ia 3-4 ore, pentru că în cazul unei ținute trebuie să selectezi poze, să încerci să prezinți hainele într-un mod cât mai real și atractiv, și de multe ori, și inspirația te părăsește. Poate cineva care privește din afară, că a fi un blogger de beauty și fashion implică doar faptul că primești haine și produse în mod gratuit. Da, primim, dar nu gratuit, căci pentru asta muncim, și muncim a-l naibii de mult. Nu mă plâng, însă un sponsor dacă îți trimite o haină, se așteaptă să o prezinți cât mai bine, să îi aduci cumpărători, să ai trafic pe articol și pe linkurile lui, iar asta îți ocupă timp. Iar timpul chiar costă bani, căci în loc să petrec mai mult timp cu familia, aleg să fac asta. Repet, nu mă plâng, dar oamenii de multe ori judecă fără să vadă imaginea de ansamblu.

Sunt momente când obosești, și ai nevoie de pauze. Pauzele sunt binevenite.  Eu am simțit nevoia cruntă să fac asta, să mă detașez și de blog,  pentru că simțeam că nu mai dau randament, că nu mai scriu din plăcere, că devenise un chin să scriu un articol pe blog. Pauza mi-a făcut bine, am revenit cu noi gânduri, cu o stare sufletească cât de cât pozitivă și pregătită să scriu din nou. Am făcut ordine și în multe proiecte de-ale mele, mi-am dat seama că totuși după 3 ani de blogging merit mai mult.

Nu sunt un blogger de succes, nici nu îmi doresc să fiu asta, vreau doar să mă regăsesc în ceea ce fac, și să încerc să împărtășesc cititorilor mei o parte din gândurile, visele și încercările mele.

 

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

4 comentarii la „Din când în când pleacă, relaxează-te puțin

 1. Important este sa te simti bine in pielea ta si cu tine insati 🙂 . Importnt este sa faci un lucru din placere si cu placere. Daca pentru toate acestea mai trebuie sa luam si o pauza, atunci foarte bine.
  Sanatate si bafta 🙂

 2. Da, avem nevoie de cate o pauza, de o escapada, uneori tot pentru a lucra la asta. Chiar daca nu am postat am editat poze intr-o veselie. V-ati plimbat pe undeva? 🙂
  Zile bune!

 3. Ai mare dreptate in ceea ce spui. Lumea crede ca daca noi primim o rochita este pur si simplu gratuit si nu implica nimic. Am facut un test si le-am propus sa isi aleaga un produs de pe site si sa pozeze cu acel produs si il ofer in mod gratuit. Raspunsul a fost negativ. Mai mult … le-am propus sa isi aleaga un produs si sa mearga cu mine sa ma pozeze si tot nu le-a convenit.
  Abia asa isi pot da seama ca totul nu este atat de usor pe cat pare. Eu nu ma duc sa cumpar paine si ma imbrac in rochie de seara, machiata, cu parul facut, etc. Pentru a poza am nevoie de o locatie frumoasa, imi place sa am parul facut si sa fiu catusi de cat aranjata. Nu pot merge oricum. Asta nu intelege lumea.
  Cred ca m-am aprins cam tare si nu este cazul. Nu trebuie sa iti explic tie asta pentru ca tu stii deja asta! Te pup si mai vorbim noi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *