Gerovital H3 Derma+ Gel răcoritor după plajă

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Vara aceasta chiar dacă am fost cam rar la piscină, în rarele momente 🙂 am savurat din plin momentele petrecute alături de băieții mei. Am avut o vară agitată, cu renovări, cu multe neliniști și momente în care am abandonat blogul. Uneori e mai bine să luăm pauze, pentru a ne încărca bateriile și a reveni cu forțe proaspete.

Aș vrea să vă prezint impresiile mele cu privire la Gerovital Sun gel reparator după plajă.

IMG_7940dd

Chiar dacă folosești o cremă cu protecție solară, expunerea prelungită la soare, îți poate da peste cap pielea, aceasta având nevoie de hidratare și reparare.

PREZENTAREA OFICIALĂ:

Este special conceput pentru a reface funcția de barieră a pielii deshidratate ca urmare a agresiunii radiațiilor UV.
Se poate utiliza pe față și corp. Conținutul de ulei natural ecocertificat Inca omega, bogat în acizi grași esențiali omega 3-6-9, reface integritatea stratului hidrolipidic protector, normalizează conținutul de apă al pielii deshidratate, regenerează pielea în profunzime. Extractul ecocertificat Zanthalene®, obținut din fructele de piper Sichuan, calmează arsurile și diminuează rapid orice senzație de disconfort. Vitamina E asigură protecția antioxidativă împotriva acțiunii radicalilor liberi.

PĂREREA MEA:

IMG_7945z

Gelul are o culoare albicioasă, și are un miros ușor parfumat, plăcut, care se păstrează destul de mult timp pe piele. Consistența este cremoasă, și intră destul de repede în piele. Am aplicat gelul după duș, iar senzația este tare plăcută de răcorire. Se poate aplica și pe ten fără probleme, nu mi-a produs iritații din contră, am simțit că îmi calmează pielea și reduce roșeața.

IMG_7941

Pielea se simte fină și hidratată, și cred că acest gel este soluția ideală pentru a-i oferi pielii tale hidratarea de care are nevoie după expunerea la soare. Gelul nu conține parabeni, este un produs ideal pentru orice tip de piele. Mie nu mi-a produs iritații, din contră, un produs excelent pentru a ajuta pielea să se hidrateze și regenereze.

Alături de crema Gerovital Derma+ Sun pentru ten, vara aceasta am avut cei mai buni aliați împotriva radiațiilor solare.

IMG_7937z

 

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

One thought on “Gerovital H3 Derma+ Gel răcoritor după plajă

  1. Se pare ca toamai asta mi-a lipsit mie in vacanta. A facut Criss pe piele niste borbonele care ulterior am aflat ca a fost o eruptie de la soare si ca in mod normal trebuia sa o dau cu crema dupa plaja sa ii hidrateze piele … n-am stiut!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *