OOTD-Fusta din denim, un must have al oricărei garderobe

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Ro. Salutare dragele mele, dacă vă era dor de o nouă ținută, aflați că în acest week-end am profitat de vremea superbă de toamnă și am scos la pozat vedeta de azi o fustă de blugi.

Engl Hello my dear ladies! If you missed to see a new outfit on my blog, this week-end I enjoyed the nice weather outside and I took some pictures to my new denim skirt.

AM PURTAT/I WORE:

Fustă de blugi/Denim skirt- LINK

Tricou/Tshirt-random

Sandale/Sandals- random

IMG_7994s

Ro.Denimul poate apărea un material banal, dar este în topul preferințelor multor oameni. Este mereu la modă și

,, purtabil ” . Avantajul denimul este cela de a putea fi purtat în orice perioadă a anului și în tot felul de combinații.

În ultima perioadă am făcut o pasiune pentru denim, și cum îmi lipsea o fustă de blugi, mi-a atras atenția această fustă cu model asimetric în față. Are și nasturi în partea din față, iar mărimea aleasă a fost L. Este super elastică, și mi se potrivește perfect, îmi place că este un denim de calitate. Fusta are buzunare atât în partea din față, cât și în spate, îmi place că se așează foarte bine pe corp, și este cu talie mai înaltă și ascunde și burtica 🙂

 

IMG_7984s

Engl. Denim can appear an ordinary material, but it is in the top of so many people. It is always in the fashion, and the advantage of denim is that you can wear it in all seasons and in all kind of combinations.

Lately, I made a passion for denim, that s why I choose this skirt with an asymmetric model in front. It has buttons on front. I am wearing an L size, It is super elastic, the size fits me very well, and it is a a quality denim. The skirt has pockets in front and in the back, and what I love about this skirt, it the way it fits my body. The waist is high and it hides any possible fat tummy 🙂

IMG_8002x

Ro. O voi purta și la serviciu, dar și în timpul liber, căci denimul asortat cu piesele potrivite poate fi integrat în tot felul de ținute. Pentru astăzi, am ales o ținută lejeră, casual, dar cu o cămașă și un sacou în partea de sus, ținuta se poate transforma lejer într-una office.

IMG_8008d

Engl. I will wear it at work, but also in my spare time, because denim accessorized with the right elements, can be integrated in all kind of outfits: elegant or casual. For today, I choose a casual outfit, but with a blouse or a jacket in the top, this outfit can transform into an office one.

IMG_7987x

IMG_7979s

IMG_8003s

Ro. Sper că vă place ținuta mea, vă aștept impresiile cu mare drag!

Engl. Hope you like my outfit, thanks for stopping by!

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

3 comentarii la „OOTD-Fusta din denim, un must have al oricărei garderobe

  1. Suspin dupa comenzile mele de pe SheIn. Imi place fusta si imi doresc sa dau o comanda si eu la ei dar se pare ca va trebui sa mai astept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *