Spread the love

Când am ales să trec de pe blogspot pe domeniu, am avut destule emoții. Auzisem multe blogerițe că e destul de greu, că apar tot felul de probleme tehnice, și tot așa.

Într-adevăr e o diferență destul de mare dintre a scrie pe o platformă gratuită și un site pe domeniu. Dacă pe blogspot îmi era tare ușor să jonglez cu aplicațiile, pe domeniu acest lucru mi-a dat bătăi de cap. Sunt multe lucruri care țin de web design, iar pentru asta ai nevoie de profesioniști. Norocul meu a fost să dau de echipa thecon și așa am aflat despre campania de sustinere a bloggerilor

Nu sunt la prima colaborare cu ei, și am apelat din nou la ei, pentru că erau câteva lucruri pe care nu reușeam să le instalez pe site. M-au ajutat cu tot ce am avut nevoie, site-ul este în această variantă datorită lor.

Cred că un site e ca o casă unde mereu ai câte ceva de modificat, de adăugat, de retușat, de schimbat, și datorită echipei thecon.ro, site-ul meu a prins contur. Din punctul meu de vedere, mi-a fost imposibil să fac toate schimbările pe care le doream site-ului meu. Ei mi-au făcut logo-ul acela drăguț cu pantoful, mi-au adăugat blogroll-ul, vizualizările pe pagină, mi-au instalat tot felul de aplicații utile, plus că m-au ajutat cu tot felul de chestii tehnice pe care eu in veci nu le-aș fi dat de cap.

Thecon oferă servicii de creare site, așa că vă recomand să apelați la ei dacă vreți să vă creați un site de calitate. Sunt foarte prompți și serioși, ceea ce e un mare plus din punctul meu de vedere. Atunci când le-am spus că vreau o altă temă, nu s-au supărat și s-au adaptat cerințelor mele, asta înseamnă să fii profesionist și deschis cererilor clienților tăi.

Thecon

Sunt mândră de site-ul meu, și le mulțumesc încă o dată pe această cale, pentru că mi-au fost de mare ajutor în transformarea locșorului meu virtual într-unul primitor.

Mulțumesc mult echipei thecon, sunteți grozavi!

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

One thought on “Experiența mea cu echipa thecon

  1. Ce dragut ca exista oameni atat de inimosi si priceputi in domeniul asta. Ma bucur mult ca ai avut noroc cu ei si esti multumita de cum arata si functioneaza blogul. Este extrem de important acest aspect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *