Spread the love

Salutare dragele mele!! Revin în forță cu un nou articol după o absență bine meritată.

Piciul meu a început clasa pregătitoare, eu serviciul și am fost atât de obosită încât nu am avut timp de nimic. Nu știu cum a trecut timpul, și băiatul meu e deja la școală. Am spus-o și o repet nu înțeleg logica celor de la minister de a-i trimite pe copii de la 6 ani la școală. Mi se pare un stres inutil atât pentru părinți, cât și pentru copii și mai ales li se fură copiilor un an din copilărie. Anyway, revenind la subiectul acestui articol: noile mele bijuterii de pe site-ul BornPrettyStore. Fotografiile așteptau cuminți în laptop de ceva timp, așa că era timpul să vi le prezint.

Brățara e tare drăguță și se poate insera în ținute de tot felul. Am ales modelul nr.8, sunt și alte variante, mi s-a părut tare frumoasa aceasta variantă.

img_8049ss

befunky-collagess

befunky-collaxxge

Colierul este elegant și se potriveste cu ținute mai deosebite. Îmi place mult combinația de culori. Prețul e foarte mic, iar transportul pe acest site e gratuit indiferent de valoarea comenzii. E drept că aștepti cam o lună până ajung produsele dar se merită 🙂

aaaa

 

befunky-collagef

 

Cei de la BornPrettyStore sunt tare drăguți și oferă cititorilor site-ului un voucher de 10% reducere. FOLOSITI CODUL ARUT10 și veți avea o reducere de 10% la orice comandă. Super, nu? Mai ales că transportul e gratuit indiferent de valorea comenzii.

SĂ AVEȚI O ZI MINUNATĂ! VĂ MULȚUMESC PENTRU VIZITĂ!

HAVE A GREAT DAY!THANKS FOR STOPPING BY!

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

2 comentarii la „Bijuterii BornPrettyStore

  1. Sunt frumoase dar nu-s pe gustul meu. Bijuteriile mari le admir de la distanta dar pe mine nu prea imi plac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *