Parfum deodorant Iris- Bottega Verde

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Am descoperit site-ul Bottega Verde acum ceva timp, și am rămas încântată de produsele lor. V-am prezentat părerea mea despre primul produs încercat aici.

Trebuie să adaug faptul că produsele Bottega vin ambalate exemplar, și cu un mesaj deosebit care sigur te va face să zâmbești. Pe lângă produsele comandate, primești și un cadou, ceea ce e grozav, nu toate firmele au acest obicei.

14212811_1776594169276508_4700834289103395386_n

14222272_1776594245943167_6910092664832369045_nhh

De la Bottega azi vă prezint Iris parfum deodorant 

img_8133zz

DESCRIEREA OFICIALĂ: Parfum frumos si romantic, lasa pielea aromata si protejata pentru toata durata intregii zile. Formula produsului odorizeaza fara a modifica transpiratia naturala a pielii. Recipient practic in forma de spray. Formula sa practica si delicata ingrijeste pielea pe toata durata zilei. Formula produsului odorizeaza fara a modifica transpiratia naturala a pielii.

img_8134ff

PĂREREA MEA: Nu știam cum miroase irisul de aceea am fost foarte curioasă să încerc acest spray parfumat. Îmi plac aromele florale, cele fructate îmi displac total, de aceea am o colecție de parfumuri dulci.

Spray-ul miroase senzațional, mi-ar plăcea să se inventeze funcția de miros la fotografii, ca să vă dați seama de aroma lui. L-am folosit pe tot corpul în special după duș, iar mirosul se menține destul de mult timp pe piele. Am aplicat spray-ul în loc de parfumul pe care îl folosesc de obicei și are un miros discret, cu o rezistență medie pe piele. Mie îmi place acest parfum deodorant pentru că are o aromă dulce, florală, iar dacă și voi sunteți fane ale aromelor romantice, vă recomand parfumul deodorant cu aroma de iris. Aroma este foarte intensă, se aseamănă cu cea a unei ape de parfum.

img_8137x

Sunt tare curioasă să testez și celelalte parfumuri deodorante pe care le găsiți pe Bottega Verde.

Cei de la Bottega Verde au fost foarte drăguți și vă oferă și vouă, dragi cititori ai blogului Ella’s Fairytale, un cadou: aveți 10% reducere la orice comandă dacă folosiți codul ELLA înainte să finalizați comanda. Grăbiți-vă, pentru că doar primii 20 dintre voi vor putea beneficia de el.

 

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

5 comentarii la „Parfum deodorant Iris- Bottega Verde

  1. Daca stau bine sa ma gandesc si eu, nu cred ca stiu cum miroase irisul asa ca ar fi o placere sa il incerc. Te cred ca miroase frumos si sunt tare tentata sa il incerc si eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *