Urcă pe toc și cucerește lumea

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Ce s-ar fi făcut Cenușăreasa fără perechea potrivită de pantofi? Oare l-ar mai fi cucerit pe prinț? Oare viața ei s-ar mai fi schimbat? Cu siguranță, ar fi rămas o simplă fată care doar visează așteptând ca ceva magic să se întâmple. Cenușăreasa e cel mai bun exemplu că o pereche de pantofi îți poate schimba viața.

Nu trebuie doar să așteptăm acel moment care să ne schimbe viața, căci momentele potrivite sunt la tot pasul.  Doar că în viață avem nevoie de mici ajutoare care să ne ofere încrederea de sine pe care deseori o pierdem.  O rochie deosebită, o coafură nouă, o geantă fashion și să nu uităm de pantofii cu toc. Nu ai cum să dai greș cu o pereche de pantofi cu toc, căci pantofii high heels sunt simbolul suprem al eleganței.

Desigur, niciodată nu ai destui pantofi, pentru că noi, femeile simțim mereu nevoia de a fi altfel în fiecare zi, de a ne transforma, de a ne metamorfoza în tot ceea ce dorim: femei sexy, femei serioase, femei misterioase, femei gata să cucerească orice obstacol.

DE CE IUBESC PANTOFII CU TOC?

Imagini pentru women and shoes

 • IUBESC PANTOFII pentru că mă fac să mă simt feminină și sigură pe mine.
 • IUBESC PANTOFII pentru că purtându-i îmi dau încrederea că pot cuceri orice obstacol pe care îl am în aceea zi.
 • IUBESC PANTOFII pentru că îmi oferă prestanță și desigur multe priviri de admirație.
 • IUBESC PANTOFII pentru că îmi dau o stare de bine.
 • IUBESC PANTOFII pentru că dau strălucire oricărei ținute.
 • IUBESC PANTOFII pentru că mă fac să mă simt mai înaltă, mai ales că eu sunt scundă.
 • IUBESC PANTOFII pentru că zi de zi, ei mă ajută să mă transform în altcineva, pot fi misterioasă, rebelă, elegantă, sexy, gata să cuceresc lumea.
 • IUBESC PANTOFII pentru că ii pot colecționa și asorta la atâtea ținute, și spre deosebire de haine o să îmi vină și peste ani.
 • IUBESC PANTOFII pentru că sunt cel mai bun tratament antidepresiv..o, da, știți cum uit de stres și gânduri negative de fiecare dată când îmi cumpăr o nouă pereche de pantofi.

DE CE NU IUBESC PANTOFII CU TOC?

 • NU EXISTĂ!!! Aaa, ba da, poate uneori sunt inconfortabili, dar helloo la atâtea puncte pozitive, nici nu mai conteaza acest aspect 🙂

Dragi femei, fiți frumoase, încrezătoare în forțele proprii și nu uitați că perechea potrivită de pantofi vă transformă în tot ceea ce voi vă doriți. Pantofii sunt singurele accesorii care vă sunt alături ani de zile indiferent de vreme sau de kilogramele în plus, și care vă ajută mereu să străluciți. Iar pentru că noi femeile vrem să fim mereu altfel în fiecare zi, pantofii sunt cei care ne ajută să avem un look nou ori de câte ori dorim o schimbare. URCĂ PE TOC ȘI FII PREGĂTITĂ SĂ CUCEREȘTI LUMEA!! O să te convingi că pantofii cu toc chiar îți dau încrederea de care ai nevoie pentru a fi mereu la înălțime.

Cu acest articol particip la concursul pentru bloggeri organizat de FashionUp.ro cu ocazia Zilei Naționale a Femeilor #PeToc. Premiul constă în 12 perechi de pantofi cu toc. În perioada 14-21 septembrie, pe www.fashionup.ro toată încălțămintea cu toc are 20% extra reducere!”

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

3 comentarii la „Urcă pe toc și cucerește lumea

 1. Daaa, si mie imi plac pantofii cu toc 🙂 . Dar a fost o vreme, acum multi ani cand purtam toc cui si iant 🙂 . Cu timpul realizezi insa ca nu e sanatos sa porti zi de zi mai ales cand ai probleme cu coloana. Si in prezent port incaltaminte cu toc dar sunt mai moderata 🙂

 2. Daaa! Si mie-mi plac pantofii cu toc, cand ii vad la altele (la cele care stiu sa-i poarte) – si ma strâmb de râs cand le vad pe unele cum se chinuie sa mearga pe pantofii cu toc, nepotriviti. 🙂
  O pereche de pantofi cu toc sigur mi-ar schimba viata: mi-as rupe cel puţin un picior.
  Sunt frumosi, nimic de zis, dar nu toti, si nu toate femeile care-i incalta stiu sa-i si poarte. Pe scurt: pantofii cu toc nu sunt pentru oricine. Pentru mine nu-s. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *