Spread the love

Salutare dragele mele, după o mini absență revin cu o postare în forță. Vineri a fost ziua mea, am schimbat prefixul, iar iubitul meu mi-a oferit cea mai frumoasă aniversare ever: un week-end la munte într-o locație pe sufletul meu. Vă mulțumesc pentru toate urările pe care le-am primit pe Fb, aceleasi gânduri bune vi le transmit și vouă.

Cu această ocazie, am profitat și am pozat hainele care au venit fix de ziua mea, cu 5 minute înainte să ieșim din oraș ne-a sunat curierul. Printre haine se afla această superbă rochie.

Sandalele nu sunt cea mai inspirată alegere, dar când am plecat pregătisem aceste sandale pentru alte ținute, iar curierul ne-a prins înainte ca noi să plecăm la munte, și nu am mai făcut cale întoarsă.

AM PURTAT/I WORE:

Rochie/Dress-LINK

img_8371ahh

Rochia e la fel de frumoasă ca în pozele de pe site, mi-a plăcut mult, pe site scrie denim, dar materialul nu este denim. Chiar și așa este un material calitativ, care imită foarte bine denimul și este și ușor de călcat. Modelul alb este imprimat, când am văzut pozele pe site, am crezut că este cusut, însă e doar imprimat. Am ales mărimea XL, pentru că aceasta mărime s-a potrivit dimensiunilor mele. Atenție mărimile diferă de la produs la produs. Se închide cu fermoar lateral.

img_8368ss

E o rochie pe care de când am văzut-o mi-am dorit-o foarte mult, pentru că îmi doream o rochie care imită denimul. Este o rochie elegantă, cu un model care atrage privirile.  Prețul este foarte bun 12.41$ o găsiți la reducere aceste zile.

img_8397jj

Rochia e luată de pe site-ul Gearbest, un mall străin online cu tot felul de haine, accesorii și gadgeturi. Sunt la prima colaborare cu ei, și pot spune că sunt haine calitative, hainele sunt ca în poze. Prețurile sunt ok, deci pot spune că sunt mulțumită de acest site.

img_8384ssu

img_8374ss

img_8395g

img_8373dd

VĂ MULȚUMESC PENTRU VIZITĂ! THANKS FOR STOPPING BY!

SĂ AVEȚI O ZI GROZAVĂ! HAVE A GREAT DAY!

 

 

 

 

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

2 comentarii la „OOTD- Rochie denim blue

  1. Cât de elegantă… Îmi place imprimeul, atrage privirea. Parcă eşti scoasă din reviste ♡ La mulți aani!!!- cu întârziere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *