Spread the love

Cum mă simt la 30 de ani? Cu siguranță ca la 20 de ani, poate cu mai multe experiențe și trăiri acumulate în suflet. Adevărata vârstă e cea a sufletului, și asta contează cel mai mult.

În week-end-ul care a trecut, am reușit să pozez și o ținută superbă. Nu știu care îmi place mai mult, bluza sau fustă din denim, căci ambele sunt pe placul meu.

AM PURTAT/I WORE:

Bluză/Blouse-LINK

Fustă denim/Denim Skirt-LINK

Bluza este dintr-un material subțire, chiffon îi spune, iar în partea de jos și pe marginile mânecilor are dantelă. Aparent o bluză albă simplă, partea de dantelă brodată este marele plus al acestei bluze. Este transparentă, dar nu mă deranjează, e o bluză pe care o voi purta cu drag la serviciu, chiar și în acest sezon, cu un sacou deasupra. Eu port mărimea M la bluză, o mărime potrivită cu măsurătorilor mele. Genul acesta de bluze cu mânecile ușor bufante este un pic retro, și cred că revine mereu la modă.

img_8342cc

img_8346ff

img_8354ff

Fusta din denim este deosebită datorită modelului floral cu maci. Macii sunt brodați pe denim, iar cusăturile sunt foarte calitative. Crăpătura în față mi se pare și ea potrivită, căci îi dă un farmec anume. Mărimea aleasă de mine este M, mi s-a potrivit foarte bine, mai ales că denimul este foarte elastic.

img_8345d

img_8348cc

img_8353xx

Ținuta mea este de pe site-ul DressFo, sunt la prima colaborare cu ei, și sunt foarte mulțumită căci am primit exact ceea ce îmi doream, fusta cu maci este superbă, la fel și bluzița. Nu uitați că transportul este gratuit indiferent de valoarea comenzii, mai ales că este vorba de un site străin.

Vă aștept impresiile cu mare drag!

VĂ MULȚUMESC PENTRU VIZITĂ/THANKS FOR STOPPING BY!

SĂ AVEȚI O ZI MINUNATĂ/HAVE A GREAT DAY!

 

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

3 comentarii la „OOTD-My First Dressfo Outfit

  1. Tinuta ta este minunata 🙂 . Totusi, sandalele tale ma „omoara” . Imi pare rau dar asta imi atrage atentia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *