Balsam cu keratină și proteine de cașmir Bottega Verde pentru un păr strălucitor și mătăsos

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Salutare dragele mele, revin cu un nou articol despre un nou produs marca Bottega Verde. Este al treilea produs încercat de mine, așa că mi-am făcut o impresie de ansamblu asupra produselor Bottega.

Produsele lor sunt foarte calitative,  prețurile sunt pe buzunarul oricui, și fără să vrei devii fană și îți dorești să încerci și alte produse.

Azi, aș vrea să vă prezint Balsamul de par cu keratină și proteine de cașmir.

img_8158vv

DESCRIEREA OFICIALĂRestructureaza moliciunea si stralucirea parului. Keratinele si proteinele de Casmir ofera protectie, ingrijire parului. Pentru a oferi parului moliciune. Keratinele si proteinele de casmir ofera protectie, ingrijirea parului.

img_8160m

PĂREREA MEA: Aveam maximă nevoie de un balsam căci după o vară cu mult praf datorită renovărilor din casă, părul meu devenise aspru, acel efect gen mătură sau sârmă. Dintr-un păr gras, devenise un păr uscat și aspru. Ca să nu mai zic că vopseaua de păr are și ea efectul de a afecta firul de păr. Acest balsam mi s-a potrivit foarte bine căci a redat părului meu hidratarea de care avea nevoie. Îmi place mirosul plăcut al balsamului. Consistența sa este cremoasă și se aplică ușor pe păr. Nu se aplică o cantitate prea mare, căci este un balsam destul de gras și cremos, care oferă părului moliciunea aceea de care ai nevoie.

img_8159ff

L-am folosit o dată pe săptămână, l-am aplicat după șamponare, și l-am lăsat 5 minute ca ingredientele să își facă efectul. Mi-a plăcut senzația de hidratare a părului, în sfârșit părul meu devenise mătăsos, ușor de pieptănat și cu aspect sănătos. Keratina pe care o conține balsamul este arhicunoscută ca fiind o proteină cu rol de regenerare și restructurare a firului de păr. În plus, keratina are și un efect de îndreptare a părului, de aceea e recomandată și persoanelor cu părul creț. Părul meu are tendința de a se ondula, și am remarcat că îmi stă mai drept de când folosesc balsamul.

Proteinele din casmir sunt considerate de cercetători ,,doctorii ” părului fragil, casant, degradat. 

Părul meu a avut doar de câștigat de pe urma acestui balsam, care la propriu i-a redat strălucire, a devenit mătăsos și ușor de pieptănat. Legat de căderea părului am observat că îmi cade mai puțin, pesemne că cele două proteine din balsam keratina și cașmirul restructurează încet, încet firul de păr. Nu am constatat o îngrășare a părului.

Este un produs care îmi place mult și îl recomand cu mare drag. PREȚ: 25 LEI

Cei de la Bottega Verde au fost foarte drăguți și vă oferă și vouă, dragi cititori ai blogului Ella’s Fairytale, un cadou: aveți 10% reducere la orice comandă dacă folosiți codul ELLA înainte să finalizați comanda. Grăbiți-vă, pentru că doar primii 20 dintre voi vor putea beneficia de el.

 

VĂ MULȚUMESC PENTRU VIZITĂ! Vă aștept comentariile cu mare drag!

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

4 comentarii la „Balsam cu keratină și proteine de cașmir Bottega Verde pentru un păr strălucitor și mătăsos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *