Tesori d’Oriente cremă de corp Hammam-review

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Cu câteva zile înainte de ziua mea, am primit un colet supriză de la echipa The Cover. Le mulțumesc pe această cale că s-au gândit la mine. Sunteți grozave! Mii de mulțumiri!

img_8145jj

DESCRIEREA OFICIALĂ: 

Ritualurile de îngrijire ale Marocului au inspirat crearea cremei de corp Hammam. Îmbogăţită cu iconicul ulei de argan, crema hrăneşte în profunzime pielea, hidratând-o, redându-i elasticitatea şi conferindu-i o fineţe incredibilă. Aroma Marocului este transpusă în note de iasomie senzuală de Sambac, flori de portocal radiante şi clementine. O desfătare pentru simţuri.

img_8147ff

PĂREREA MEA: Mirosul este greu de descris în cuvinte, căci este un parfum exotic, care te duce clar cu gândul la poveștile din O mie și una de nopți. E un amestec de flori cu ceva fructat, un parfum pe care l-am întâlnit doar la produsele Tesori. Crema am folosit-o după duș, și mi-a plăcut că intră foarte repede în piele, și lasă pielea parfumată. Parfumul se menține suficient timp pe piele. Nu doar parfumează, dar pielea se simte hidratată mult. Este un produs care a venit la fix, mai ales că în sezonul rece trebuie să avem mai multă grijă de pielea noastră, care din cauza frigului se poate usca. Tocmai de aceea, voi folosi această cremă cu mare drag, căci îmi place senzația de hidratare, dar și parfumul discret.

img_8150nhh

 

PREȚ RECOMANDAT: 25 LEI

 

VOI AȚI FOLOSIT PRODUSE TESORI D’ORIENTE?

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

One thought on “Tesori d’Oriente cremă de corp Hammam-review

  1. Tesori d”Oriente se numara intre foarte-preferatele mele! Parfumul e pur si simplu superb! Am crema de corp si gel de duş din flori de lotus si lapte de acacia. Nu ma mai satur de parfum! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *