Camaleon Magic Colourstick-rujul care își schimbă culoarea în funcție de pigmentul pielii

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Că un ruj îți poate schimba total look-ul știam, dar ceea nu știam e faptul că există rujuri magice.

Știați ca rujurile Camaleon Magic Colourstick sunt cu adevărat magice?

Nu doar ca rezistă pe buze întreaga zi, însa datorită formulei cu pigmenți speciali se modifica în funcție de nuanța naturală a pielii astfel încât culoarea finală este diferită în funcție de fiecare persoana!

Nici eu nu aș fi crezut descrierea oficială de pe site, dar am rămas plăcut suprinsă că rujul meu verde pe buze a devenit un roz superb. 

img_8469tt

Eu sincer, nu am mai văzut acest gen de rujuri care să își schimbe culoarea în funcție de pigmentul pielii. Îl găsiți în 4 nuanțe, eu am ales nuanța verde care corespunde unui roz, culoarea pe care o folosesc în general pentru buze.

img_8483

Este un ruj-creion tare cremos și foarte hidratant, care e o adevărată revelație în acest sezon rece. Spre surprinderea mea, după ce am mâncat rujul era încă pe buze și mult timp după aceea, e un ruj cu adevărat magic. Nu trebuie reaplicat, căci rezistă până la 12 ore pe buze. Il găsiți aici

img_8463h0

În zilele friguroase, buzele mele se usucă îngrozitor chiar și cu ruj, dar cu acest ruj, buzele mele chiar au avut parte de hidratarea de care aveam nevoie.

Un ruj care își merită într-adevăr toți banii, pentru că asigură culoare pe buze timp de 12 ore, dar și hidratare maximă. Nu conține parabeni, iar din lista de ingrediente am văzut: aloe vera și vitamina E, ulei de rosa mosqueta(cu efect regenerant asupra pielii). Nota 10/10!!

befunky-collagehhh

 

 

Dacă doriți să îl achiziționați intrați pe pagina de Fb Camaleon Magic Colourstick Romania

Mai multe detalii și pe site-ul Camaleon Cosmetics

 

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

3 comentarii la „Camaleon Magic Colourstick-rujul care își schimbă culoarea în funcție de pigmentul pielii

  1. Nu stiu de ce dar imi vin in minte acele rujuri verzi cu invelis auriu care pe buze devenea de un rosu aprons. Cred ca este acelasi principiu da imi surade ideea ca cineva incearca sa reintroduca aceasta idee

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *