Spread the love

Nimic nu e simplu când vine vorba de a-ți decora casa. Ne-am lovit de această problemă în vară când am luat-o de la zero cu amenajarea interioară a casei.

După o lună și ceva de gletuit, de spart pereți, văruit și tot așa, a rămas și varianta de a redecora. Nu am avut însă suficienți bani pentru a schimba toată mobila, dar am găsit varianta cea mai la îndemână în a da un aer și mai nou căsuței noastre. Cu pereții zugrăviți, clar era nevoie de un mic refresh, tocmai de aceea am ales să cumpărăm perdele  noi în toată casa.

perdele moderne

Pare un lucru absolut banal să schimbi perdelele, dar credeți-mă că sunt elementul definitoriu care dau un look deosebit întregului design al camerei. Am ales culori calde, căci cele deschise creează senzația de spațiu, dar și de intimitate. Având camera pe sud, era neapărată nevoie și de draperii care să ne protejeze de soarele arzător de vară. Vecini nu avem, dar soarele intra mereu neinvitat în casă. Cu ajutorul draperiilor poți ajusta cantitatea de lumină care intră în casă, și poți avea parte de intimitate în propria ta casă.

E foarte important ca atunci când alegi perdele și draperii pentru camera ta, să iei în considerare factorul echilibru. Trebuie să fie un echilibru al culorilor în cameră, iar perdelele și draperiile  să fie în tonuri asemănătoare, asortate desigur în ton cu covorul. Nu poți alege covoare roșii și perdele verzi, căci așa cum tu îți asortezi hainele, și casa ta are nevoie de o atenție deosebită.

Alegerea perdelelor și a draperiilor nu este un lucru care trebuie lăsat la voia întâmplării, pentru că orice element care ține de casa, transformă un spațiu gol în acasă. Ne dorim să creăm acasă spațiul intim în care să ne găsim echilibrul și liniștea, de aceea modul în care alegem să decorăm întreaga casă, dar și ferestrele spune multe despre noi. Casa este locul în care noi ne simțim cel mai bine, de aceea perdelele și draperiile nu doar ne creează confort ferindu-ne de lumina soarelui sau de vecini, dar ne transmit și o stare de bine. Fără perdele, o casă pare goală, incompletă, lipsită de culoare.

DE CE SĂ ALEGEM PERDELE ȘI DRAPERII NOI?

  • cu bani puțini, dăm un look fresh casei noastre, fără a fi nevoie să schimbăm mobila sau covoarele.
  • cu ajutorul lor putem crea o atmosferă romantică sau modernă, exact așa cum dorim.
  • sunt accesoriile care completează aspectul exterior al oricărei încăperi.
  • ne protejează de razele de soare, dar și de privirile indiscrete al vecinilor.
  • dau viață ferestrelor și întregii încăperi.
  • draperiile fonoabsorbante sunt excelente căci redau casei tale liniștea de care ai nevoie.

Anul următor vreau să aleg draperii din in, pentru că am înțeles că inul este un material foarte calitativ și care rezistă ani buni și se prezintă foarte bine la spălat. În plus, inul absoarbe umezeala și este o soluție ideală pentru a proteja ferestrele de razele soarelui. Site-ul cromatique.ro vine cu soluții de calitate pentru redecorarea casei tale. Am găsit aici draperii și perdele deosebite, din materiale fine și calitative. Îi poți vizita în showroom-ul lor, pentru programări exclusive sunt disponibili oricând la 0721 161 113.

Nu ai nevoie să redecorezi întreaga casa, o perdea sau o draperie nouă cu siguranță va da refresh căminului tău!

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

One thought on “Cum să dai refresh casei tale?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *