Rent a car Bucuresti?Yes, please!

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Îmi place să călătoresc, de fapt cui nu-i place? Este o modalitate excelentă de a petrece timp cu tine însuți, de a te regăsi și descoperi, iar când aventura e în doi, călătoria devine o cărămidă adăugată la temelia relației voastre.

Cel puțin așa se întâmplă și în cazul nostru, poate nu am călătorit foarte mult, dar escapedele noastre au fost de vis pentru că ne-au apropiat și mai mult sufletește. Cu mașina personală, cu trenul sau autocarul excursiile noastre nu au avut limite. ba chiar am apelat la inchirieri mașini atunci când mașina noastră s-a defectat.

Ultima noastră excursie  a fost plină de adrenalină la maxim. Cu 2 zile înainte de a pleca într-un week-end la Cluj, mașina noastră a cedat pur și simplu. Câteva probleme pe la ambreiaj au făcut imposibilă plecarea noastră cu mașina. Toți mecanii erau ocupați, iar cei pe care i-am găsit, oricum nu puteau face mare lucru căci aveam nevoie de un ambreiaj nou și dura 2-3 zile până ajungea comanda. Complicat lucru și cu mașinile, la fel ca oamenii au nevoie și ele de reparații pe ici, pe colo prin punctele esențiale. Nu ar fi fost o problemă, dacă nu am fi avut nevoie urgentă de mașină, rezervasem totul pentru plecarea noastră, în plus, mai vroiam să oprim prin câteva locații și acest lucru era imposibil cu trenul sau autocarul. Soluția a venit de la un prieten care ne-a recomandat firma de inchirieri auto la care apela și el când pleca la București pentru interes de serviciu.

AMS RENT A CAR

Excursia noastră a fost salvată, nu a fost nevoie să ne rugăm de nimeni să ne împrumute mașina, am apelat la o firmă profesională de inchieri masini care s-a dovedit a fi alegerea ideală. Nu ne-a costat o avere închirierea mașinii, am primit o mașina nouă cu toate condițiile, de fapt nici nu aveai de unde alege decât dintre mașini cu dotări de ultimă generație ceea ce e grozav. Desigur, mașina a mers ireproșabil, fără probleme tehnice, și ceea ce am apreciat a fost faptul că am primit mașina curată lună, și rezervorul plin ochi de benzină. Să tot închiriezi mașini, nu?!! DE CE? Motivele sunt simple:

  • ai siguranță și confort
  • o gamă variată de mașini noi, cu toate dotările.
  • prețurile sunt mici
  • poți ajunge oriunde dorești- lipsa unei mașini personale nu mai e o problemă.

Peripeția noastră s-a transformat într-o excursie de vis, am călătorit într-o mașină nouă, așa cum ne doream, am oprit în atâtea locuri care ne-au atras atenția, iar Clujul s-a dovedit a fi orașul în care am simțit că dragostea noastră a prins noi aripi.

 

 

 

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

One thought on “Rent a car Bucuresti?Yes, please!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *