Spread the love

Întotdeauna am considerat că e foarte greu să alegi un cadou pentru un bărbat. Nu știu de ce, dar mi se pare mult mai ușor să cumperi pentru o femeie.

După îndelungi căutări, mi-am dat seama că un portofel de piele ar fi o alegere potrivită. Iubitul meu este adeptul calității, de aceea preferă să investestească în lucruri care să nu se strice de la prima purtare.

Site-ul Adona este unul dintre preferatele mele, căci îmi plac la nebunie gențile lor. Întâmplarea a fost să găsesc pe Adone.ro și portofele barbati piele ceea ce e genial. În timp ce admir genți pentru mine, am timp să admir și portofelele pentru iubitul meu.

În materie de portofele pentru bărbați, variantele de culori nu sunt foarte diverse, căci în general bărbații nu poartă culori tari ca noi, femeile.

Pe primul loc, ar fi acest portofel, e simplu, dar foarte bărbătesc și mi se pare destul de încăpător.

Maro

 

Îmi place foarte mult și acest portofel pentru combinația de culori.

Black is always sexy, de aceea cred că varianta clasică a unui portofel barbati piele e pe placul oricărui bărbat.

Negru

Pe Adona găsiți modele de portofele de piele, care pot fi cadoul ideal pentru orice bărbat!

HAVE A GREAT SHOPPING DAY!

 

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

3 comentarii la „Cadoul ideal pentru orice bărbat

  1. Da, este foarte greu sa alegi un cadou pentru un barbat. Dar depinde cui vrei sa ii iei. Daca este vorba de sot/iubit este mai simplu daca este vorba despre o cunostinta sau ruda un pic mai dificil insa. Ideea cu portofelul este buna 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *