Spread the love

Salutare dragele mele, azi aș vrea să vă prezint 3 produse Melkior care m-au încântat. Le-am primit acum ceva timp, de ziua mea, dar nu am avut timp să vi le prezint în detaliu.

Fardul de ochi Gold Dreams este superb. Când l-am văzut, am crezut că e un bej, dar pe ochi fardul capătă o nuanță total diferită față de cum pare, e un auriu tare frumos, care merge de minune la un machiaj de seară. Cu siguranță îl voi folosi mai ales că se aproprie sărbătorile. Pentru seara de revelion, în materie de machiaj, una dintre culorile recomandată pentru revelion fiind auriu. Se aplică foarte ușor, aspectul e ușor metalizat, rezistă destul de mult timp.

 

img_8488hh

img_8489j

img_8490hhh

img_8507ggg

 

Mascara I feel pretty este un produs foarte bun. Îmi place că nu încarcă genele, și le dă un aspect natural, dar cu mai mult volum.

img_8499ff

befunky-collagedd

 

Rujul Melkior este produsul meu preferat, căci este un ruj cremos, care hrănește buzele. Culoarea este foarte intensă și se menține mult timp pe buze. Culoarea este ușor satinată, și dă aspectul unor buze perfect colorate.

 

img_8496cc

img_8493hh

 

img_8507hh

 

Și rezultatul final, recunosc nu mă pricep la machiaje profesionale, căci sincer nu mă pasionează acest domeniu, dar am încercat să vă prezint cât mai bine cele 3 produse Melkior.

img_8503sss

Dacă vă doriți produse profesionale pentru un machiaj durabil și de calitate, Melkior vă oferă produse cosmetice de excepție, la prețuri accesibile, în plus pe site găsiți mereu oferte.

 

SĂ AVEȚI O DUMINICĂ MINUNATĂ!

 

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

One thought on “Produse profesionale Melkior

  1. Imi place si culoarea rujului(e preferata mea) dar si periuta rimelului.
    O saptamana plina de soare si culoare, draga Ella! :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *