Black and white: prima geanta Adona(review)

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Nu cred că există o femeie care să aibă prea multe perechi de pantofi sau prea multe genți. Niciodată nu avem suficiente genți, căci nouă femeilor ne place să fim mereu altfel.  Și cum poți fi altfel dacă nu accesorizând gențile cu ținutele de zi cu zi?

Noi, femeile, adorăm să ne schimbăm, să fim în pas cu moda, în acord cu starea noastră sufletească.  Ultima geanta achiziționată a fost ca un vis devenit realitate, căci tânjeam de foarte mult timp după gențile Adona.

Am fost plăcut impresionată de modul de ambalare. Geanta vine ambalată ireproșabil într-o cutie de dimensiunea genții sau mai mare, astfel încât geanta nu va avea nici o cută.  Nota 10 pentru acest aspect.

img_8525gg

img_8527y

Cu greu am putut alege o geanta de pe site, eu le-aș fi ales pe toate, dar m-am orientat spre  geanta Vicky.

Atunci când am deschis-o, prima impresie a fost WOW! Arată impecabil, și chiar ai impresia că e din piele. Materialul este foarte calitativ, iar pielea ecologică din care este realizată, chiar este foarte tare și sunt sigură că va fi o geantă foarte rezistentă.

img_8531h

img_8532g

img_8533

Este o geantă foarte încăpătoare, se poate purta și pe umăr, ador genul acesta de genți care pot fi purtate în două feluri. Combinația de culori a fost un alt element care m-a atras la acest model, căci este o geantă care se cam potrivește la multe outfituri. Chiar dacă este o geantă destul de elegantă, merge și la ținute casual.

img_8546h

img_8552jf

img_8572hh

 

 

Mi se pare și un model tare simpatic de geantă, așa-i că cele două mânere și buzunarul seamănă cu un chip de om? 🙂

img_8555dd

 

 

Sunt tare încântată de geanta Vicky, nu îi găsesc absolut niciun defect, raportul calitate-preț este exact cum mi-am închipuit, așa că aștept cu nerăbdare următoarea geantă Adona

 

 

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

3 comentarii la „Black and white: prima geanta Adona(review)

  1. Frumoasa geanta. Insa albul este destul de pretentios si trebuie ingrijire maxima 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *