Spread the love

În sezonul rece, buzele noastre au nevoie de o îngrijire suplimentară. Vântul și frigul sunt doi factori care afectează aspectul buzelor, de aceea e musai ca pe lângă un ruj hidratant să aplicăm un balsam de buze.

Pentru că îmi lipsea un balsam de buze din trusa mea de îngrijire, am apelat la site-ul BottegaVerde.ro.

Balsamul de buze cu mentă de la Bottega nu conține parabeni sau formaldehidă. Mi-a fost de mare ajutor în aceste zile friguroase, mai ales că în general buzele mele au tendința de a se usca. Faptul că nu are parabeni, este un mare plus din punctul meu de vedere.

img_8578f

Mirosul este plăcut, iar pe buze este ușor mentolat. Îmi place că se aplică ușor și este foarte cremos. Hidratează foarte bine, iar senzația de catifelare  se păstrează mult timp pe buze. Mă încântă faptul că nu se ia de pe buze, și că îți simți buzele hidratate mult timp.

img_8585ff

Am mai încercat balsamuri de buze, dar la puțin timp după aplicare, balsamul dispărea de pe buze. Balsamul cu mentă de la Bottega este foarte ,,gras” și astfel vei avea buze catifelate pentru mult timp.

img_8584ff

 

 

Bottega Verde va face si voua, dragi cititori, un cadou: aveti 10% reducere la orice comanda daca folositi codul ELLA inainte sa finalizati comanda. Grabiti-va, pentru ca doar primii 20 dintre voi vor putea beneficia de el.

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

3 comentarii la „Balsam de buze cu menta-Bottega Verde(review)

  1. Cred ca este un produs foarte util in sezonul rece. Si eu am probleme cu uscarea excesiva a buzelor, nu-mi place deloc senzatia.
    Merci de recomandare! 🙂 :*

  2. Imi plac balsamurile grase! HIdrateaza bine si nu se duc repede de pe buze! Imi imaginez ce aroma mentolata placuta trebuie sa aiba…cu siguranta il voi incerca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *