Năsuc înfundat? Vapour Rub îți e aliat

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Venirea unui copil în viața ta vine la pachet cu bucurii, dar și cu multe griji. O dată cu intrarea băiețelului în colectivitate, au apărut răcelile, gripele, bronșitele, bronșiolitele și alergiiile.

Lucrurile s-au mai reglat între timp, dar a rămas cu o sensibilitate în zona nazală, datorită predispoziției pentru alergii. Așa că din când în când îi curge nasul sau i se înfundă, și asta durează chiar și o săptămână sau mai mult. Problema cea mai mare apare  când doarme căci atunci toate secrețiile curg în gât și nu poate respira cum trebuie.

Recent, am avut norocul să particip la o campanie pentru bloggeri, care includea testarea unui produs pentru copii Vapour Rub.

img_8602ff

DESCRIEREA OFICIALĂ: Vapour Rub este un decongestionant eficient și ușor care conține un amestec delicat de ulei de eucalipt, mentol și ulei de cimbru. Ajută la decongestionarea căilor respiratorii ale copilului, astfel încât să se poată hrăni și să doarmă în confortabil.

PĂREREA MEA: Produsul a venit exact în perioada în care cel mic era răcit, îi curgea nasul, iar noaptea i se înfunda de nici nu se putea odihni cum trebuie. L-am aplicat pe mine mai întâi, pentru a vedea cum se prezintă la contactul cu pielea. Nu am avut nicio reacție alergică, din contră mi-a plăcut foarte mult mirosul mentolat care pătrunde în nări.

Băiețelului meu când îi curge nasul îi dau un antiinflamator și picături de nas cât cuprinde, dar de data aceasta Vapour Rub a fost un ajutor de nădejde. I-am aplicat pe piept înainte de culcare, și chiar și pe o batistuță pe care i-am pus-o aproape de el, și surpriză nările lui au respirat în sfârșit fericite. Răceala a durat mai puțin, iar nopțile au devenit mult mai liniștite. Fiind un gel mentolat, mare atenție la contactul cu ochii.

img_8605fff

Vapour Rub este un gel mentolat  din ingrediente naturale: eucalipt, menthol, ulei de cimbru, care decongestionează nările și ajută copilul să respire ușor.

Se poate folosi de la vârsta de 3 luni, nu conține contraindicații și chiar dacă al meu băiat nu mai e de mult timp un bebeluș, acest produs cu siguranță va fi nelipsit din mica noastră farmacie de acasă.  Nouă nu ne-a produs alergii sau alte neplăceri, din contră ne-a fost de mare folos în lupta cu mucișorii și nasul înfundat.

img_8606

SE FOLOSEȘTE PENTRU:

  • Alergii
  • Răceli
  • Infecţii
  • Tahipneea tranzitorie
  • Sindromul de detresă respiratorie.

UNDE GĂSIM VAPOUR RUB?
In farmaciile : Farmacia Tei, Bebe Tei, Sensiblu, Dona. Ducfarm, Farmasoft.ro, Farmacia Ana Maria, Help Net si Drogerie Markt.

Îl puteți comanda și prin mesaj privat pe pagina de Facebook Vapour Rub Romania

 

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

2 comentarii la „Năsuc înfundat? Vapour Rub îți e aliat

  1. am citit ca este bun, o sa ii zic cumnatei mele mai ales ca nepotul meu merge la gradi tot timpul raceste si nasul infundat, saracul nu poate sa doarma noaptea din cauza asta 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *