Spread the love

Hello, my dear ladies! Am așteptat cu nerăbdare comanda de pe site-ul Dresslily și cu cât îți dorești un lucru mai mult, cu atât așteptarea pare mai lungă. Nu îmi place frigul de afară, deși în aceste 2 zile de week-end parcă temperaturile de afară și peisajul tomnatic mi-au reamintit că totuși e toamnă, nu iarnă.

AM PURTAT/I WORE:

Cardigan- LINK

Pantaloni/Pants-LINK

 

img_8616gg
Cardiganul  este o mărime universală, cred că merge până la L, este grosuț, potrivit pentru sezonul rece. Din păcate nu mai este pe stoc, dar puteți găsi alte modele aici. Culoarea nu e atât de intensă, în realitate pare mai mult un roz, dar este un model foarte frumos, care se așează bine pe corp. Buzunarele din față nu sunt de decor, sunt chiar binevenite, căci poți așeza lejer ceva micuț în ele. Nasturii se desfac și ei. Îmi pare rău că nu mai e pe stoc, acest model era disponibil și pe negru și alb și chiar mi-ar fi plăcut și acele combinații de culori.

img_8622gg

img_8619gg

Pantalonii sunt o imitație de denim, foarte practici și ușor de asortat în ținute casual, dar și elegante. Mărimea aleasă 29. Nu sunt nici aceștia pe stoc, găsiți alte modele aici. Geanta e luată de aici

img_8624n

img_8639hh

 

 

img_8616ggf

Pe Dresslily transportul e gratuit, dar livrarea durează până la 30 de zile lucrătoare. Fiind un site bogat în haine, încălțăminte și accesorii, iar prețurile decente, merită așteptarea.

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

7 comentarii la „Ținută casual de toamnă

  1. Foarte dragut cardiganul iar pretul este accesibil. N-am comandat niciodata de pe acest site insa ma tenteaza sa plasez o comanda!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *