Spread the love

Vin sărbătorile de iarnă, și o dată cu ele, începe febra cumpărăturilor și a cadourilor pentru cei dragi.

E una dintre cele mai frumoase perioade, dar în același timp agitația de dinaintea sărbătorilor nu îmi place deloc. Urăsc aglomerația din magazine, și anul acesta, ca și anii trecuți voi alege shoppingul online, cel puțin în materie de cadouri. Pentru părinții mei și sora mea voi alege lenjerii de pat. Mama mea e genul de femeie, mereu preocupată să aibă cât mai multe lenjerii, pături, pahare și tot ce ține de gospodărirea casei. O lenjerie cu motive de sărbătoare va fi pe placul ei cu siguranță, iar pe site-ul e-sarbatoare prețurile sunt chiar accesibile. Nu găsiți doar lenjerii cu motive de Crăciun, dar și alte lenjerii cu tot felul de modele frumoase.

Lenjerie-de-pat-Pentru-Craciun-Y-6269

Dacă și voi căutați un cadou practic și util, o lenjerie de pat va fi o surpriză plăcută pentru cei dragi. Ca și mama mea și eu sunt de principiul că niciodată nu ai prea multe sau prea puține lenjerii de pat. Iar cum de sărbători, rudele vin în vizită, cu siguranță ai nevoie de un pat în plus și o lenjerie de calitate la îndemână.

Perioada de Crăciun nu ar avea niciun farmec fără cei dragi, bucate alese și desigur decorațiunile de Crăciun. Pe site-ul e-sarbatoare, nu am găsit doar lenjerii de pat, dar și brazi artificiali, decorațiuni și cadouri. Îmi plac mult decorațiunile, de aceea voi adăuga în coș pe lângă lenjeriile de pat, câteva căsuțe de-ale Moșului pentru a le dărui mai departe prietenilor.  O dată pe an e Crăciunul, de aceea cei dragi merită toată atenția și dragostea noastră, și cum le putem arăta acest lucru, dacă nu printr-un cadou cu suflet pentru sărbători de neuitat. Nu contează câți bani cheltuim pe un cadou, ci cât de mult suflet punem în acel cadou!

 

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

2 comentarii la „Cadouri de suflet pentru sărbători de neuitat

  1. Imi place aceasta perioada din an dar in acelasi timp nu. Nu imi place aglomeratia, tiganeala si haosul . Iar de astea avem din plin in perioada aceasta din an 🙁
    Dar cadourile ar trebui sa ne bucure sufletul 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *