Review: Sampon cu argila si propolis-BottegaVerde

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Hello, beauties! Nu știu cum se face, dar părul meu mai mereu îmi dă bătăi de cap. Nu știu dacă stresul e principalul vinovat sau alimentația haotică e de vină, dar din când în când mătreața apare neinvitată.

Iar când apare, singura soluție e să schimb șamponul. De aceea, nu am stat prea mult pe gânduri, și am adăugat în coș samponul cu argilă și propolis de la BottegaVerde.ro

img_8594gg

DESCRIEREA OFICIALĂ: Cu acțiune purificatoare și echilibrantă., reface strălucirea părului și redă vigoarea părului gras. Exploatează proprietățile argilei albe, bogată în vitamine, absoarbe excesul de sebum, și a propolisului cu activități purificante. Conferă o senzație de curățare și prospețime.

PĂREREA MEA: Recunosc că nu am mai văzut și încercat șampon cu argilă, de aceea am fost foarte curioasă să încerc acest produs. Culoarea este alb-gălbuie, iar mirosul plăcut parfumat.

img_8601e

Curăță destul de bine, căci după spălare nu mi-am mai simțit părul încărcat. Nu am mai aplicat balsam, pentru că am vrut să văd efectul șamponului. Părul a fost curat, destul de hidratat și nici urmă de mătreață. Părul a respirat, fără să se mai îngrașe inutil. L-am folosit de două ori pe săptămână și a fost un ajutor de nădejde pentru lupta contra îngrășării părului și a mătreții.

img_8595

PREȚ: 19 lei

Cei de la Bottega Verde au fost foarte drăguți și vă oferă și vouă, dragi cititori ai blogului Ella’s Fairytale, un cadou: aveți 10% reducere la orice comandă dacă folosiți codul ELLA înainte să finalizați comanda. Grăbiți-vă, pentru că doar primii 20 dintre voi vor putea beneficia de el.

 

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

13 comentarii la „Review: Sampon cu argila si propolis-BottegaVerde

  1. Nici eu n-am mai folosit un sambon cu o astfel de combinatie – argila +propolis ; Ambele ingrediente de baza imi plac, poate ca-l voi incerca si eu pe viitor!

  2. Inseamna ca e destul de hidratant daca nu a mai trebuit sa aplici si balsam, eu nu pot fara balsam sau fara tratament, nu pot sa-mi trec degetele prin par! :)) De un sampon cu argila nu am mai auzit si mi se pare foarte misto ideea!

  3. Eu fara balsam nu pot, oricat de hidratant este samponul. Insa e bine de stiut ca a ajutat in cazul parului gras, chiar m-ar tenta sa-l incerc 😀

  4. Eu sunt fidelă șamponului Clear. Încă nu a apărut unul care să mă convingă să-l schimb. 😀 Mulțumesc pentru recomandare! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *