C-THRU Pachetele de Sarbatori 2016

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Indiferent de anotimp, orice ținută are nevoie de accesoriul indispensabil și invizibil, asul din mâneca oricărei femei: parfumul-amprentă.

Şi ce anotimp poate fi mai potrivit pentru ca fiecare să-şi etaleze stilul inconfundabildecât o iarnă plină petreceri și ocazii de a face cadouriparfumate? Momentele preţioase din această perioadă sunt învăluite în miresmele pachetelor cadou de la C-THRU, special gândite pentru a completa outfit-ul perfect.

Acestea sunt deja disponibile în magazine:trei game și patru variante de produse, pentru ca oricare dintre noi să poată să #makeastatement.

lo-res-c-thru-pachete-x-mas-16

Pachetul Lime Magic

Strălucitoareşi gata să întregească un outfit plin de energie, colorată şi îndrăzneaţă,gama Lime Magic este cea mai recentă lansare a acestui an, cea care aduce în orice ţinută acel aer freshal petrecerilor pline de veselie și zâmbete împărtăşite alături de prieteni dragi.

Notele de vârf imprimă un parfum floral-freshobţinut din iasomie, trandafir și lămâie. Inima revigorantă de ceai verde și bergamotă se îmbină delicios cu notele de bază care aduc aroma finală de mosc și tonuri lemnoase.

Disponibil în variantaDeo Natural Spray (75ml) + Deo Body Spray (150ml) – 26,4 lei

Pachetul Golden Touch

O apariție elegantă ș iplină de farmec este completată de Golden Touch, parfumul devenind o bijuterie invizibilă, dar perfec trealizată.

Rochia neagră clasică poate fi reinventată și accesorizată cu nuanţele senzuale de coacăze negre, bergamotă şi portocală. Notele de prună, iasomie și piersică alcătuiesc inima bogată a unui parfum plin de stil, iar atingerile finale sunt subliniate de aromele de mosc, lemn santal, paciuli și cedru.

Disponibil în varianta Eau de Toilette (30ml) + Deo Body Spray (150ml) – 33,15 lei

Pachetele Black Beauty

Cu o aură enigmatică și ușor inabordabilă, gama Black Beauty creează cadrul perfect al unei seri pline de rafinament și mister.

Este accesoriul statement perfect pentruo ţinutăcuceritoarepe care nu o poțiuita, primele note ale parfumuluidezvăluindaromeleproaspete de citriceșicondimente. Acestea se contopescîninimaaromată de vanilie și orhidee, iar tabloul olfactiv se încheie cu notele senzuale de bază:paciuli, ambră șisantal.

Disponibil în variantele:

Deo Natural Spray (75ml) + Deo Body Spray (150ml) – 26,4 lei

Eau de Toilette (30ml) + Deo Body Spray (150ml) – 33,15 lei

 

 

#MakeAStatement

#CTHRUmakeastatement

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

3 comentarii la „C-THRU Pachetele de Sarbatori 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *