Spread the love

Hello, my dear ladies! Nu sunt adepta rusacurilor, dar am văzut că sunt în trend în ultima perioadă.

Eu asimilez un rusac cu o tinuta sport, dar am observat că mai nou sunt integrate și în ținute casual, așa că am zis că ar fi cazul să am și eu un rucsac în palmares. Sunt zile când vrei să ieși din zona ta de confort, când pur și simplu nicio geanta nu îți mai place și simți nevoia unui look lejer, cu un accesoriu de efect, atunci e cazul să alegi un rucsac.

E drept, că nu merge pentru toate evenimentele, dar când mergi la cumpărături, sau în parc, un rucsac e mult mai la îndemână decât o geantă. Ca să nu mai amintesc de călătorii sau excursii, evenimente la care e musai un rucsac. Cum nu am niciunul, e musai să îmi cumpăr unul. Site-ul Adona.ro a devenit preferatul meu în materie de genți, calitatea produselor și prețurile bune sunt 2 motive care mă fac să revin cu drag pe acest site. Tot aici am găsit cele mai chic modele rucsacuri online.

Îmi plac gențile și hainele de inspirație florală, de aceea cred că un rucsac dama  cu model floral ar fi alegerea perfectă pentru un look fresh și vesel. În plină iarnă, cu un astfel de model veți purta vara într-un rucsac cochet. Se poate purta atunci când mergeți la cumpărături, în oraș cu prietenii sau pur și simplu când vă plimbați.

Bleu

Pentru un look mai cuminte, aș merge pe o variantă de rucsac într-o culoare mai închisă, gen negru, alb, maro, culori care se potrivesc cu foarte multe ținute. Pentru că nu îmi place să colind toate magazinele, am devenit fană a shopping-ului online. Îmi e mult mai ușor să comand online, primesc totul acasă, scap de aglomerația din magazine iar prețurile sunt acceptabile, în plus găsesc multe oferte de rucsacuri dama pe Adona.

Camel

HAVE A GREAT SHOPPING DAY!

LA MULȚI ANI DE SFÂNTUL ANDREI!

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

One thought on “Fii în trend cu un rucsac

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *