Scrub pentru fata cu castravete si extract din orez-BottegaVerde

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Salutare dragele mele! Printre prăjituri, cumpărături și serviciu, în sfârșit a venit concediul de an și iată că sărbătoarea sfântă a nașterii lui Iisus Hristos bate la ușă. Am reușit să îmi adun cât de cât gândurile și să revin cu un nou review Bottega Verde.

În materie de îngrijirea tenului, îmi place să folosesc scruburi sau geluri demachiante, de aceea în ultima comandă Bottega am adaugat scrubul demachiant pentru față cu castravete și exfoliant din orez.

DESCRIEREA OFICIALĂ: Un gel fresh si delicat parfumat care curata si exfoliaza cu delicatete, daruind tenului un aspect uniform si natural. Formula sa speciala contine extract de castravete si extract de salcie. Actiunea de tip scrub a microgranulelor de orez ajuta la eliminarea celulelor moarte si impuritatilor, contribuind la atenuare efectului lucios. Rezultat: o senzatie imediata de purificare si un ten proaspat. Un gel fresh si delicat parfumat care curata si exfoliaza cu delicatete, daruind tenului un aspect uniform si natural. Avertisment: evitati zona din jurul ochilor.

PĂREREA MEA: Recunosc că nu am mai folosit un scrub care să aibă în componență orez, de aceea am fost foarte curioasă. Mirosul este fresh și la fel de fresh se simte și pe piele, cu siguranță datorită extractului de castravete. Având un ten mixt, cu tendințe de îngrășare, am nevoie de o curățare delicată a tenului. Acest scrub curăța delicat pielea, fără a o agresa, lăsând un ten curat, dar și hidratat. Particulele din scrub nu sunt dure în contact cu piele.

L-am folosit cam o dată la două zile, și am observat că aspectul lucios al pielii este atenuat, iar pielea capăta un aspect uniform și fresh. Aveam și vreo două coșuri care stăteau să apară și în câteva zile s-au uscat, ceea ce e un mare plus.

Este un produs pe care îl voi folosi cu mare drag. Nu produce alergii sau alte reacții, așa că scrubul Bottega cu castravete e un must have. Apropo scrubul conține și extract de salcie un excelent remediu pentru combaterea acneei.

PREȚ: 41 LEI- la comenzi de peste 99 lei transportul este gratuit.

Cei de la Bottega Verde au fost foarte drăguți și vă oferă și vouă, dragi cititori ai blogului Ella’s Fairytale, un cadou: aveți 10% reducere la orice comandă dacă folosiți codul ELLA înainte să finalizați comanda. Grăbiți-vă, pentru că doar primii 20 dintre voi vor putea beneficia de el.

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

One thought on “Scrub pentru fata cu castravete si extract din orez-BottegaVerde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *