B.U in action Active Release-review

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Recunosc că în materie de deodorante sunt foarte fixistă, dar din când în când trebuie să depăsesti propriile idei invechite și să încerci lucruri noi. Astfel, am testat deodorantul B.U in action 

DESCRIEREA OFICIALĂ: Noul antiperspirant B.U. in action Active Release are o formulă îmbogatita cu extracte de flori salbatice si tehnologie de eliberare parfum ce asigura protectie îndelungată (48 ore) prin eliberarea treptata a aromelor.

Tehnologia de încapsulare ce neutralizeaza mirosul neplacut

B.U. in action Active Release aduce împreuna parfumul revigorant si tehnologia inovatoare a încapsularii, care elibereaza treptat parfumul de flori salbatice în timp ce protejeaza pielea axilei împotriva transpiratiei si a mirosului neplacut, pe tot parcursul zilei. Datorita acestei tehnologii, mirosul neplacut este neutralizat imediat ce antiperspirantul intra în contact cu transpiratia, notele florale asigurand o senzatie placuta pentru mai mult timp.

PĂREREA MEA: Antiperspirantul perfect pentru mine nu trebuie să lase urme albe pe haine, să fie fresh și să lupte împotriva transpirației. B.U in action m-a convins în primul rând pentru că senzația de fresh s-a menținut întreaga zi. În plus, nu am avut surprize neplăcute să păteze hainele. Un deodorant care merită toți banii, ideal pentru o femeie activă, mereu în acțiune.

 

 

Gama in action mai contine inca cinci variante: Protect Plus, Sensitive, Fresh & Clean, Soft Skin si Tender Touch.

Antiperspirantul are 150 ml si costa aproximativ 10lei

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

6 comentarii la „B.U in action Active Release-review

  1. Nu am mai folosit nimic din gama B.U de vreo 10 ani. Cred că fiecare se împacă bine cu un anumit deodorant în funcție de PH-ul pielii. Eu merg foarte mult pe deodorante care să nu lase urme albe, dar să fie solide. De la cele de tip spray mă ia cu frig iarna. Vara sunt în schimb preferatele mele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *