Spread the love

Nu știu când s-au scurs finele acestui an, dar trebuie să fac un mini review al anului 2016. A fost un an destul de bun din toate punctele de vedere.

Am fost mult mai liniștită, la serviciu după un an anterior groaznic, liniștea s-a reașternut. A fost un an bogat în achiziții pentru casă, în vară am renovat cuibușorul nostru și am cumpărat cam tot ceea ce ne mai lipsea. Desigur, mai sunt câteva lucruri pe care le-aș mai adăuga, dar nu sunt atât de importante și pot aștepta și anul viitor. Mă simt foarte bine acasă, parcă aș locui aici de o viață, probabil așa este când îți găsești locul.

Blogul meu a crescut și el, în luna mai am trecut pe domeniu, o decizie pe care am tot amânat-o și iată că uneori lucrurile se întâmplă exact când trebuie. A fost un an bogat în multe proiecte blogosferice, sunt mulțumită de munca mea în acest colțișor virtual. Sunt de părere că mereu ai câte ceva de îmbunătățit, de adăugat și totul se realizează doar prin multă muncă și desigur suflet.

Nu aș vrea să fac o listă a lucrurilor pe care aș vrea să le fac anul viitor, pentru că tot timpul neprevăzutul poate apărea, cert este că îmi doresc să ajung în vară la mare, să mai dau jos câteva kilograme și desigur să citesc mai mult. Îmi doresc să am puterea de a trece peste orice furtună din viața mea, puterea de a merge mai departe indiferent de orice. Îmi doresc multă sănătate pentru mine și ai mei, răbdare și înțelegere. Cred că sunt 3 ingrediente atât de necesare într-o lume haotică, aș mai adăuga și muuuultă dragoste.

Dragii mei, vă mulțumesc pentru că mi-ați fost alături anul acesta,

vă doresc un an cât mai bogat în bucurie, sănătate, dragoste și liniște! 

LA MULȚI ANI!

Imagini pentru imagini la multi ani 2017

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

One thought on “La multi ani 2017!

  1. La multi ani! Un An Nou cu sanatate, realizari cat mai multe dar mai ales bucurii 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *