Spread the love

Hello! Am avut ieri mare noroc pentru că am pozat ultimele achiziții, căci azi cu zăpadă și un frig de îngheață apele, ar fi fost cam prea friguros pentru gustul meu. Ca să nu mai spun că întreaga ținuta este una primăvăratică.

AM PURTAT/ I WORE:

Pantaloni/Pants- LINK

Geanta/Bag- LINK

Pantalonii sunt comandați de pe site-ul Zaful. Sunt superbi, dar foarte subțiri, sunt mai degrabă de primăvară/vară. Am ales mărimea M și în talie sunt cam mari, dar îi vom strâmta căci îmi place foarte mult modelul.

Modelul în carouri se potrivește la ținute elegante, dar merg integrați și în tinute casual. Mi-a fost mai la îndemână varianta elegantă, dar cred că în primăvară îi voi purta cu un tricou și balerini, cred că s-ar potrivi foarte bine. Asta după ce îi duc la croitorie pentru mici ajustări. Apropo, au 2 buzunare în partea din față. Sunt prima mea pereche de pantaloni în carouri, nu prea am haine de genul, dar trebuie să ies din zona meade confort și să încerc lucruri noi.

Dacă v-a atras atenția geanta, o să vă povestesc mai multe într-o postare separată, este luată de pe site-ul Adona și este suuuuperba!

VĂ AȘTEPT IMPRESIILE CU MARE DRAG!

VĂ MULȚUMESC PENTRU VIZITĂ!

 

 

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

6 comentarii la „OOTD-Pantaloni in carouri

  1. Pantalonii de la zaful arata foarte bine si imi place combinatia cu bluza. Cred ca ar fi mers altfel de pantofi. Poate ceva cu negru si putin mai subtiri. Doar o parere.
    Geanta de la Adona este foarte frumoasa

  2. Imi place bluzita desi culoarea e trista (dar se potriveste in sezonul acesta). La fel geanta mi-a placut. Pantalonii nu sunt genul meu 🙂

  3. Pantalonii in carouri nu sunt preferatii mei, imi plac carourile mai mult la camasi!
    Cred ca o astfel de pereche as purta-o cu pantofi sau sandale cu toc, primavara sau vara, daca pantalonii nu ar fi grosi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *