Spread the love

Hello, everyone! Privind pozele de mai jos îmi dau seama că trebuie să ne bucurăm de fiecare zi, mai ales că acum câteva zile, era o primăvară în toată regula de care mi-e tare dor. Desigur, vremea s-a schimbat și iarna a venit cu adevărat, sper să nu stea prea mult, căci nu îmi place frigul absolut deloc.

Azi e o zi sfântă, așa că La mulți ani celor care poartă numele de Ion, să fiți sănătoși și să aveți parte doar de bucurie!

AM PURTAT/I WORE:

Geacă/Coat- LINK

Pantofi/Shoes- LINK

Geaca este destul de simplă, dar am ales o culoare plăcută care se potrivește la orice. Mă gândeam că este o geacă de iarnă, dar e subțire, așa că va fi perfectă la primăvară. Am ales mărimea L, dar îmi e destul de largă, trebuia să aleg M, mă gândesc să o retușez la croitorie.

Are două buzunare destul de mari în partea din față, materialul este ușor sclipicios, și e interesant că are și o glugă. Mi-aș fi dorit ca gluga să fie detașabilă, mai ales că este o geacă de primăvară, dar nu incomodează cu nimic pentru că e dintr-un material subțire.

Geaca este comandată de pe site-ul Gamiss. Am observat că produsele nu vin toate într-o comandă, și sunt împărțite în 2-3 colete mai mici poate pentru că acestea cântăreau mult, și în acest fel se evita anumite taxe.  Prețurile sunt mici și găsiți haine și pentru copii, eu de exemplu din comandă mai aștept un compleu pentru băiețelul meu și un ceas pentru soțul.

Pantofii i-ați mai văzut și într-o postare de săptămâna trecută, sunt tare frumoși și comozi.

VĂ AȘTEPT IMPRESIILE CU MARE DRAG!

VĂ MULȚUMESC PENTRU VIZITĂ!

 

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

9 comentarii la „OOTD- Geaca Gamiss

  1. Geaca nu este stilul meu. Prefer putin mai lunga in partea de jos. Imi place totusi culoarea.

  2. De la o vreme, prefer gecile lungi, acum mi-am luat una ce trece de genunchi si imi place la nebunie. Totusi, a ta nu e asa larga, daca iei si un pulover gros, cred ca o poti purta si in zilele mai friguroase 😀

  3. Geaca este draguta darpentru iarna de acum nu prea e ok deloc. Plus de asta daca e sa o iau cu ceva gros, foarte gros pe sub, va intra clar frigul pentru c nu are un elastic la bza cre sa stranga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *