Spread the love

Hello, everyone! Începutul de an a fost foarte friguros și vă spun sincer că de abea aștept să se încălzească. Sunt o fană a căldurii, așa că nu mă simt în largul meu iarna.

Nici nu sunt fana înfofolirii și a hainelor groase, dar de data aceasta, am ținut cont doar de frigul de afară.

Azi vă prezint o ținută casual, potrivită mai degrabă pentru primăvară, dar oare nu purtăm noi primăvara în suflete?

AM PURTAT/I WORE:

Pulover/Pullover-LINK

Jeans-LINK

Pantofi/Shoes-LINK

Puloverul este subțire, nu este foarte gros, dar pentru mine a fost perfect, pentru că la serviciu e foarte cald, așa că a fost ok. Îmi place combinația și degradeul de culori, în acest stil mai am și o cămașă. Acest tip de ombre văd că nu se poartă doar în sfera de hairstyle, dar și la haine.

Lungimea este potrivită pentru gustul meu, puloverul fiind suficient de lung atât în față, cât și în spate. Am văzut că pe Zaful, nu mai este pe stoc. Mărimea aleasă a fost XL, și este ok, mai ales că nu îmi doream să fie fix pe mine, totuși e un pulover.

Blugii îi am de ceva timp de pe site-ul Bonprix, și nu prea i-am purtat, dar mi s-a părut potrivită combinația cu puloverul.

Pantofii i-ați mai văzut și în alte postări, sunt foarte comozi și se potrivesc din punctul meu de vedere cu restul ținutei.

 

Dacă vă place puloverul meu, puteți intra pe site-ul Zaful, unde găsiți haine la prețuri acceptabile. Livrarea durează cam o lună, iar în dreptul fiecărui produs sunt măsurători detaliate, pentru a nu da greș cu mărimea.

Vă aștept impresiile cu mare drag!

VĂ MULȚUMESC PENTRU VIZITĂ!

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

7 comentarii la „OOTD-Pulover ombre Zaful

  1. Bluzița ta îmi aduce aminte de ținutele lui Busu’ dela știri. In timpul liceului il tot vedeam cu ținute din cap pana in picioare asemănătoare cu bluzița.

  2. Puloverul arata foarte frumos si imi pare rau ca nu mai este pe stoc. Am intrat pe link si nu m-a directionat catre el. Imi plac cum se vede si ar fi fost interesant sa imi iau si eu unul! Sa-l porti cu drag

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *