Spread the love

Hei, hei! Mai e puțin până la sărbătoarea iubirii, de aceea echipa BlogAwards s-a gândit la o competiție destinată bloggerilor inspirați: Blog My Valentine 2017. Ce puteți câștiga?

Premii destul de tentante: premii în bani, vouchere sau produse. Am participat și eu până acum la multe campanii BlogAwards, am mai și câștigat pe ici pe colo, dar dincolo de câștigurile materiale, e o șansă pentru tine, să evoluezi și să încerci să scrii mai bine, despre orice și oricine. Te poți înscrie la campanie până pe 14 februarie printr-un articol de promovare. Primele provocări sunt deja pe site-ul BlogAwards

Bloggerii inscrisi in Campania Blog My Valentine pot alege la ce campanii participa (un blogger poate participa la o singura campanie, la doua sau la toate campaniile). Daca un blogger participa la o singura campanie, poate castiga oricare din premiile aferente acelei campanii.

Premiile fiecarei campanii individuale vor fi acordate de catre sponsori, in termen de 30 de zile de la finalizarea jurizarii.

La acest regulament se adauga regulile prevazute in fiecare concurs din cadrul Blog My Valentine 2017. Concursurile individuale vor fi postate pe aceasta pagina. Sponsorul jurizeaza fiecare articol in functie de cerintele fiecarui concurs in parte.

Noi sponsori se vor alatura campaniei Blog My Valentine (vor fi adaugate cel mult 10 concursuri) pe parcursul desfasurarii acesteia.

TU VEI PARTICIPA LA BLOG MY VALENTINE 2017?

 

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

3 comentarii la „Blog My Valentine 2017

  1. Nu voi participa. 🙂 Obosesc numai la gandul ca trebuie sa scriu „la termen”, sa-mi promovez postarile, „sa fac rost” de comentarii si altele de gen. 🙂
    Succes, Ella!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *