Cadoul ideal pentru iubitul tău

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Îmi plac cadourile practice și utile pe care le poți folosi mult timp și care îți aduc aminte de persoana care ți le-a dăruit.

Desigur, un buchet de flori are și acesta rolul său în relațiile interumane, dar consider că în relațiile cu cei dragi cadourile capătă o altă valoare. Nu trebuie să cheltuiești o avere pe un cadou, dar nici să mergi pe premiza că gestul contează. E foarte important să știi și ceea ce își dorește celălalt pentru că în acest fel, nu vei da greș cu alegerea ta.

Cu gândul la sărbătorile de iarnă care au trecut, nici nu am realizat că mai e puțin și intrăm în luna iubirii. Noroc cu internetul, pentru că îmi reamintește aceste lucruri.  O dată cu februarie, 2 sărbători ale dragostei bat la ușă și simbolurile iubirii trebuie oferite.

Nu prea știu ce să îi iau soțul meu, dar știu că este adeptul calității atât în materie de haine, dar și de accesorii. Ultima dată când am fost la shopping știu că a admirat modele de portofele barbati piele. Prețul lor era destul de piperat, de aceea m-am gândit la o variantă online accesibilă ca preț, dar și foarte calitativă.

De pe site-ul Adona am 2 genți absolut superbe, dar și foarte calitative, de aceea tot aici am găsit modelul perfect de portofel barbati piele. Încântarea a fost cu mult mai mare cu cât, produsele sunt accesibile ca preț, dar sunt realizate din piele.

Desigur, nu am mai stat pe gânduri mai ales că am avut experiențe pozitive cu acest site, și am comandat portofelul dorit, desigur un portofel barbati pierre cardin la un preț foarte bun 149lei. Transportul a fost gratuit, iar portofelul a venit ambalat ireproșabil, așa cum am primit și gențile. Eu sunt foarte mulțumită de alegerea făcută, căci am primit calitate la un preț potrivit pentru portofelul meu 🙂

Cu siguranță, soțul meu va fi încântat, mai ales că este adeptul calității, iar un portofel Pierre Cardin este cadoul perfect pentru a-i arată bărbatului din viața ta toată aprecierea și iubirea pe care o merită.

 

 

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

8 comentarii la „Cadoul ideal pentru iubitul tău

  1. Da interesanta idee de cadouri pentru barbati. Exista numeroase variatne de cadouri care le poti oferi unui barbat, dar un portmoneu e tocmai bun.

  2. O idee buna de cadou, nu numai pentru iubit, pentru un baiat in general. E un obiect util, iar varianta propusa de tine se potriveste oricui, zic eu. Poate fi un cadou ok chiar si cand nu cunosti foarte bine persoana, pentru ca are un design simplu si cu gust

  3. Ce noroc cu postarea ta!
    Nu stiam cu ce sa il mai rasfat pe al meu si acum mi-am amintit ca de ceva vreme este in cautarea portmoneului perfect.
    Multumesc pentru pont! 🙂

  4. Sa stii ca un portofel este intotdeauna o idee buna pentru un cadou oferit unui barbat. Eu i-am luat iubitului meu si este foarte incantant de el. Ce e drept, am vrut sa fie din piele si cu capsa! 😀

  5. Da, ideea este buna. Merge un astfel de cadou nu doar la cineva apropiat , din familie, ci si la un barbat din cercul de cunostinte sau prieteni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *