Pentru o viața sănătoasă incearca Extract95Curcumin si BioPerine de la Iana life

Publicat pe De anca m.
Spread the love

De ceva timp, mai exact de vreo 7 ani mă confrunt cu dureri de spate. La început, doctorul meu de familie, mi-a spus că problema ar fi de la rinichi, culmea am luat tratament pentru rinichi și durerile nu dispăruseră.

Am schimbat medicul de familie, nemulțumită că tot timpul trebuia să stau cu orele la ușa ei, deși aveam programare și am găsit medicul de familie, care mi-a descoperit adevărata boală. Nu știu de ce la noi, trebuie să schimbi mulți doctori, până găsești unul care să te mulțumească.

După o simplă radiografie, am aflat că am discopatie lombară, adică undeva jos la coloană spațiul moale dintre vertebre se subțiază și de aici durerile. E o afecțiune pe care o ai cam toată viața, nu e ceva grav, dar sunt perioade când trebuie să iau zilnic pastile antiinflamatorii pentru durere, în special în perioada rece a anului.

Pentru că pe termen lung, dacă folosești anumite pastile, riști ca organismul tău să se obișnuiască cu ele și să nu mai aibă efectul dorit,  mi-am întrebat medicul dacă aș putea încerca și altceva pentru boli articulare. Așa am aflat de beneficiile Curcuminului în asociație cu BioPerine.

CE ESTE CURCUMINUL ȘI CE PROPRIETĂȚI ARE?

 • este o plantă originară din India, cunoscută și sub numele de curcuma și turmeric.
 • este folosit atât ca mirodenie, dar și ca plantă curativă.
 • curcuminul s-a dovedit ca este cel mai puternic antiinflamator natural si un antioxidant dintre cei mai puternici.
 • Curcuminul are capacitatea de a incetini si chiar de a stopa procese de imbatranire a organismului (inclusiv protejand creierul de prejudiciile aduse de radicalii liberi),
 • calmează durerile si sprijină detoxifierea si are un potential terapeutic important, pentru majoritatea bolilor cronice de azi.
 • numeroase studii menționează rezultate benefice în diferite afecțiuni: reumatism articular, afectiuni cardiovasculare, afectiuni tumorale, cancer, afectiuni hepatice, pulmonare, renale, afectiuni ale pielii, Alzheimer, Parkinson, afectiuni digestive.
 • are efect antialergic, antifungic, antiviral, antibacterian
 • pentru a putea fi absorbit se recomandă combinarea curcuminului cu bioperine adică piper negru

DE CE CURCUMIN ÎN COMBINAȚIE CU BIOPERINE?

 • în ciuda numeroaselor beneficii ale curcuminului, acesta este slab absorbit de către organism.
 • cercetătorii au descoperit că bioperine, extractul de piper negru poate creste biodisponibilitatea Curcuminului pana la de 20 de ori, adică acesta este de 20 de ori mai benefic.

UNDE PUTEȚI GĂSI CURCUMIN ȘI BIOPERINE?

Extract95 Curcumin&Bioperine de la Iana life este un produs natural cu multiple beneficii: afecțiuni cardiovasculare, afecțiuni digestive, reumatism, care conține 95% substanță activă Curcumin și 5% bioperină.

Este ușor de absorbit de organism, și desigur cu efect maxim asupra afecțiunilor de care suferi,  datorită combinației curcumin+ bioperine. Capsulele sunt ușor de înghițit și conțin doza zilnică recomandată (1 gr pe zi).

Mai multe informații puteți obține și pe pagina www.curcumin95.ro

diferenta_ianalife

Pe mine m-a convins, pe lângă faptul că îmi poate trata durerile de spate, extractul de curcumin este un puternic antioxidant care ma va ajuta și împotriva îmbătrânirii pielii.

Dacă doriți și voi un produs natural cu multiple beneficii pentru sanatate, îl puteți comanda de aici

 

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

5 comentarii la „Pentru o viața sănătoasă incearca Extract95Curcumin si BioPerine de la Iana life

 1. Am auzit şi eu de Curcumin pare să fie foarte bun acest supliment natural evident combinat cu un stil de viaţă sănătos bazat pe proteine, vitamine oligoelemente. Întotdeauna e binevenit să iei suplimente naturiste fie că este un anotimp cald sau rece precum e iarna.

 2. Am mai citit despre acest produs și mă atrage faptul că e un produs natural. Totuși, consider că o viață sănătoasă are la baza sa și o alimentație pe măsură.

 3. Nu am auzit de acest produs, sincer. Nu zic ca nu sunt bune, din contra, cred in produsele naturiste. Dar si la ele trebuie un echilibru iar alimentatia conteaza de asemenea.

 4. Si eu ma confrunt din ce in ce mai des cu dureri de spate dar am pus problema pe pozitia proasta la birou. O sa incerc si eu acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *