Crema nutritiva pentru maini cu miere si ulei de masline Bioten-review

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Salutare, my dear ones! Nu știu cum sunteți voi, dar eu de abea aștept căldura. M-am săturat de frigul de afară, care ne afectează atât starea mentală, cât și corpul nostru.

Mâinile noastre în sezonul rece au nevoie de o îngrijire suplimentară, căci extremitățile sunt primele expuse la frig. Am primit acum ceva timp mai exact înainte de Crăciun crema nutritivă pentru mâini cu miere și ulei de măsline de la Bioten. Mulțumesc TheCover pentru surpriză!

DESCRIEREA OFICIALĂ:  O îngrijire naturală a măinilor cu ajutorul cremei nutrivite Bioten. Mierea, conținând o varietate de vitamine și minerale, este un agent nutritiv natural care ajută la menținerea unui nivel optim de hidratare al pielii, păstrându-i în același timp luminozitatea și aspectul neted. Uleiul de măsline este bogat în acizi grași care ajută la o hidratre eficientă a pielii, astfel încât aceasta devine catifelată și suplă. Fără parabeni, coloranți.

 

PĂREREA MEA: Îmi place foarte mult mirosul, pentru o cremă de mâini e foarte important pentru mine pe lângă hidratare să aibă un parfum plăcut. Un plus deci pentru mirosul dulceag. Cantitatea este de 100ml, suficientă pentru a ajunge mult timp,  iar culoarea cremei este albă.

Crema intră destul de repede în piele, dar trebuie aplicată o cantitate mică de cremă.  Îmi place că pielea se simte hidratată, și folosită în mod constant pielea devine catifelată.

Conține ulei de măsline, ceea ce mă bucură, căci este un ingredient bogat în vitamine și desigur foarte hidratant, în acest fel pielea e și protejată de frigul de afară care face mai mult rău decât bine.

Mierea conține și ea o mulțime de vitamine și minerale, iar în combinație cu uleiul de măsline, creează o cremă supernutrivită.  Nu conține parabeni și coloranți, așa că nu văd minusuri acestei creme. Raportul calitate-preț e mai mult decât acceptabil.

Am aplicat-o seara, înainte de culcare pentru a lăsa ingredientele să îți facă treaba peste noapte, iar dimineața pielea era foarte fină, și plăcut parfumată.

 

PREȚ RECOMANDAT: 7 lei

Mai multe detalii și pe pagina de Facebook Bioten.

 

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

6 comentarii la „Crema nutritiva pentru maini cu miere si ulei de masline Bioten-review

  1. Uleiul de măsline și mierea sunt foarte bune pentru îngrijirea mâinilor. Eu obișnuiesc să îmi fac un amestec natural din acestea și să îl aplic pe mâini.

  2. Nu am folosit aceasta crema. Dar clar ma tenteaza. Pretul este mai mult decat ok 🙂

  3. Nu am încercat produsele de la Bioten, însă la prețul care il are chiar merita încercată. Gata, am notat pentru viitoarele cumpărături. Momentan am crema de mâini cu mandarine si mirodenii de la YVes Rocher, însă nu sunt atat de incantata de ea, nu prea hidratează, iar mirosul câteodată îmi place, alteori îmi provoacă greață .

  4. Chiar dacă sunt băiat, folosesc destul de des cremă pentru mâini, mai ales pe timp de iarnă. Până acum n-am folosit decât Nivea, dar mi-ai dat o idee bună în articolul ăsta. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *