Cand natura si stiinta se intalnesc: NoCist- tratamentul natural impotriva infectiilor urinare

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Sunt multe lucruri pentru care bărbații iubesc femeile. Suntem delicate, dar totuși puternice, avem trupuri de zeiță, dulceață în vorbă și desigur că le facem viața mai frumoasă bărbaților.

Recunoaștem sau nu, așa cum nici bărbații nu pot trăi fără noi, nici noi, femeile nu putem trăi fără ei. Adica, viața ar fi mai monotonă, dacă nu ai avea mereu alături de tine o jumătate care să te completeze.

Suntem diferiți, dar împreună ne complet perfect. Noi, femeile, am fost înzestrate genetic să dăm naștere copiilor, să trecem prin 9 luni nu tocmai ușoare, iar nașterea normală mi se pare sacrificiul suprem prin prisma durerilor de nesuportat.

Stresul, grijile de zi cu zi, alimentația nesănătoasă ne afectează atât pe noi femeile, dar și pe bărbați. Femeile sunt în schimb mult mai predispuse unor infecții urinare  decât bărbații, pentru că aparatul reproducător al femeiii este mult mai complex. Flora vaginală a unei femeii este compusă din bacterii care mențin sănătatea acestei zone.

Sunt multi factori care pot determina apariția infecțiilor urinare: antibioticele,  imunitatea scăzută, o perioadă stresantă sau statul în frig. Cum recunoaștem o infecție urinară? Apariția scurgerilor, iritațiilor, inflamațiilor sau usturimilor în zona intima sunt doar câteva exemple.

Cu siguranță, orice femeie s-a confruntat măcar o dată cu astfel de probleme. Nu e o rușine, studiile o arată că 60% din femei au avut o infecție urinară de-a lungul vieții, important este să ne tratăm atunci când apare, și nu lăsăm să treacă de la sine, pentru că sănătatea noastră e mult mai importantă decât orice prejudecată.

Mama mea mi-a inspirat de mică, să apelez la plante atunci când am o problemă, și să încerc și tratamente naturiste atunci când pastilele nu își mai fac efectul.

Aș vrea să vă prezint un produs naturist care mi-a atras atenția.

PACHETUL TRATAMENT LEJER INFECTII URINARE 1 NO CIST intensive + 1 NO CIST prevent este recomandat atât femeilor, cât și bărbaților, cu toate că bărbații sunt afectați de probleme ale aparatului urinar doar după o anumită vârstă. Acesta poate fi găsit pe site-ul bioelemente.ro.

CE ESTE NOCIST?

Este un antibiotic natural, care conține N-acetilcisteina și D-Manoza, cu acțiune rapidă împotriva bolilor aparatului urinar.

CE BOLI TRATEAZĂ?

Infecțiile urinare acute sau cronice, bacteriene sau fungice, cum ar fi cistita, uretrita, pielonefrita, prostatita

CE CONȚINE ACEST PACHET? 

1 Cutie cu 7 pliculețe+ 1 cutie cu 24 capsule

CARE SUNT INGREDIENTELE DIN NOCIST? 

Extract de afine americane (Merișoare , extract de mesteacăn si L-cisteina si D-manoza , cu rol in sustinerea functionarii normale a cailor urinare si a drenajului lichidelor corporale.

Merișoarele sunt cunoscute pentru proprietățile lor antioxidate, și sunt folosite cu succes în tratarea bolilor aparatului urinar.  Proantocianidele,  antioxidanti de 20 de ori mai puternici decât vitamina C din componența lor creează o barieră împotriva bacteriilor ca E-Coli, care nu se fixează pe mucoasă și sunt eliminate odată cu urina.

Extractul de mesteacăn este folosit din cele mai vechi timpuri, iar studiile au arătat ca are efecte benefice chiar și asupra cancerului. Mesteacănul sau arborele vieții, este folosit și pentru  tratarea și prevenirea cistitei, având rol antiinflamator și antibacterian.

L-cisteina este un un amino acid ce poate fi gasit in multe din proteinele corpului nostru. Este un ingredient antioxidant și ajută la comunicarea dintre celulele sistemului imunitar.

D-manoza este un tip de zahar, inrudit cu glucoza si fructoza și este din ce în ce mai folosit în tratamentele de combatere a infecțiilor urinare. În combinație cu merișorul, acesta blochează fixarea bacteriilor pe pereții căilor urinare.

Nu știu dacă pe voi, v-a convins acest produs naturist, însă vă mai spun că este produs în Italia de SPECCHIASOL ITALIA. Acesta se găsește sub trei forme: NO CIST Prevent, NO CIST Intensive și NO CIST Juice. Când natura și știința se întâlnesc iau naștere produse care îți îmbunătățesc calitatea vieții într-un mod natural, dar eficient, iar acest lucru nu poate decât să mă bucure.

Pe lângă produsele naturiste, NoCist se găsește și sub varianta de săpun lichid pentru igiena intimă. Cu asemenea tratamente naturiste, cistita poate deveni doar un vis urât.

NO CIST INTIMO mi-a plăcut pentru că este un săpun care nu conține parabeni sau ingrediente nocive, ci doar elemente atent selecționate pentru a proteja flora vaginală de eventualele bacterii și microorganisme.

Conține: Lactobacillus Acidophilus tindalizat, fibre prebiotice, fibre de salcam, Merisor standardizat, Zinc, extracte de Musetel, extract de Galbenele, extract de Lemn dulce, Alantoina

Pentru mai multe detalii despre NO CIST, dar și despre alte tratamente naturiste, vă invit să vizitați pagina bioelemente.ro

 

 

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

9 comentarii la „Cand natura si stiinta se intalnesc: NoCist- tratamentul natural impotriva infectiilor urinare

  1. Merci de recomandare, am avut si eu o infectie urinara in 2015 si a fost groaznic. Mi-ar fi placut sa fi stiut de acest tratament prezentat azi de tine.

  2. Şi eu îţi mulţumesc pentru recomandare. Am luat la cunoştinţă de noul remediu, conştientă fiind că vine anotimpul cu vreme schimbătoare, iar eu sunt mai sensibilă.

  3. Asta e intr-adevar o noutate. Nu stiam despre asta. Iata cat de multe tratamente pot exista cu privire la tratarea infectiilor urinare. Bineinteles ca medicina avanseaza de la an la an, firmele producatoare de medicamente lanseaza noi medicamente, dar asta in principal pentru generarea profitului si nu neaparat pentru dezvoltarea de noi tratamente.

  4. Și în continuare, orice ar fi, noi tot vă iubim! 😀
    Mersi de sugestie, sper să nu am nevoie vreodată, dar dacă totuși se va întâmpla, măcar am o soluție acum!

  5. Foarte interesant acest produs, eu am pietre la rinichi si am incercat multe remedii de genul asta, de acest produs nu stiam. Multumesc!

  6. Din fericire nu m-am confruntat cu asa ceva pana acum, insa daca va fi cazul e bine sa stiu de existenta acestui produs.

  7. Eu am fost la medic intotdeauna cand am avut probleme de genul asta..chiar si micile raceli in zona intima sunt destul de jenante si chiar enervante!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *