Prima mea iubire în materie de smartphone-uri: ALLVIEW

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Prima dragoste în materie de smartphone-uri a început cu Allview. În noiembrie 2015, am câștigat primul meu smartphone la o campanie BlogAwards, a fost pe departe cel mai frumos premiu câștigat, mai ales că nu aveam un telefon atât de performant.

După aproape 2 ani, Allview A5 Quad Plus a devenit prietenul meu de nedespărțit, de mare ajutor în munca mea de blogger. Așa am ajuns să iubesc brandul Allview, pentru că acest smartphone nu m-a dezamăgit până acum. Sunt mereu la curent cu noutățile de pe rețelele sociale, pot răspunde la mailuri, pot citi articole pe bloguri sau căuta orice informație, lucruri pe care nu le puteam face înainte cu vechiul telefon. Smartphone-urile au devenit o necesitate în ziua de azi, ne ajută să comunicăm mult mai ușor și ne sunt de mare folos în orice domeniu am lucra.

No automatic alt text available.

Desigur, au apărut noi modele, și am norocul să fiu la curent cu cele mai noi modele de gadgeturi Allview de pe site-ul Blogatu. Pentru cei care participă la Blogawards,  Blogatu este cunoscut ca the Master Mind din spatele competiției destinată bloggerilor talentați, aka Marius Ovidiu Călugăru. BlogAwards nu este singura lui preocupare, căci pasionat de tehnologie, Marius ne prezintă review-uri detaliate despre gadgeturile testate pe blogul său, dar și pe youtube.

blogatu.ro

Pentru mine, ca femeie nu înțeleg toate detaliile gadgeturilor prezentate, dar cred că același lucruri pățesc și bărbații când citesc un review al unui produs cosmetic pe paginile bloggerițelor de beauty:) Dar, asta nu înseamnă că nu pot afla noutăți în materie de smartphone-uri, mai ales că Marius prezintă multe review-uri Allview.

Pentru pasionații de tehnologie, vă puteți abona la canalul de youtube Testarea unde Marius vă prezintă informații detaliate despre ultimele produse testate.

Pe lângă smarthphone-urile Allview prezentate de Blogatu, mi-a atras atenția smartwatch-ul Allview Allwatch S, mai ales că știu că are multiple funcții. Nu e doar un simplu ceas, este un gadget super smart, care se poate sincroniza cu telefonul, monitorizează ritmul cardiac, somnul, afiseaza notificări social media, apeluri, mesaje, e-mail

 

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

7 comentarii la „Prima mea iubire în materie de smartphone-uri: ALLVIEW

  1. Are specificatii bunicele acest Allview pentru pretul sau. Chiar daca nu e o marca romaneasca in adevaratul sens al cuvantului cei de la Allview au stitu cum sa se impuna pe piata si sa ajunga la inima a multi clienti prin smartphone-urie lor importate din China sub brand AllView.

  2. Eu din pacate am avut o experienta nu tocmai buna cu telefonul Allview. Ca sistem de operare mi se par cam slabe telefoanele iar bateria s-a dus dupa 6 luni.
    Am trecut pe Samsung si sunt multumita !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *