Spread the love

Hey, hey, salutare dragilor! Revin cu un review întârziat de data aceasta de interes pentru bărbați.

Desigur, și noi, femeile vom fi interesate de acest review, mai ales că ne putem inspira pentru idei de cadouri pentru bărbați.

Aș vrea să vă prezint setul primit cadou în decembrie de la echipa TheCover. Mulțumesc, fetelor, soțul meu a fost foarte încântat. și eu la fel. Review-ul e bazat și pe baza impresiilor lui.

Setul STR8 RED CODE conține aftershave și deodorant.

DESPRE BRANDUL STR8:

Irezistibili, puternici, diferiţi – brandul de parfumerie STR8 evidenţiază trăsăturile bărbaţilor şarmanţi şi transpune personalităţile pregnante ale acestora în notele bogate. Gamele diverseprezintăparfumuri ce îmbină arome intrigante care dezvăluie tipologiile bărbaţilor STR8.

DESCRIEREA OFICIALĂ:

Bărbatul Red Code descifrează codul! Dependent de adrenalină, notele de ananas, grapefruit şi cardamom reprezintă spiritul energic al bărbatului Red Code. Inima de lavandă, cimbru şi iasomie şi baza de brad şi seminţele vanilate Tonka evidenţiază latura contrastantă a celui care iubeşte provocările şi sentimentul de învingător.

PĂREREA MEA ȘI A SOȚULUI 🙂

Soțul meu știe cât de mult iubesc parfumurile de bărbați, dacă s-ar putea i-aș împrumuta parfumurile zilnic, doar că helloo I am a woman și mă mulțumesc să îl adumelc pe soț.  Setul nu conține parfum, dar aftershave-ul miroase atât de bine. Îmi place foarte mult că se menține mult timp pe corp, iar seara când vine iubitul meu de la muncă, aroma masculină e tot acolo. Persistența e foarte bună, pentru un produs destul de accesibil ca preț.

Aftershave-ul are o cantitate de 100ml, și îmi place ideea de a ambala loțiunea într-o casetă de metal. E ideal pentru a fi luată și în călătorii fără griji că se poate sparge sticla.

Spray-ul are o cantitate de 50ml.

Aftershave-ul și deodorantul i se potrivesc mănușă iubitului meu, pentru că este un bărbat energic, care știe ce vrea.

Aceste seturi STR8 sunt cadoul ideal pentru bărbații puternici din viața voastră. Am văzut că pe pagina lor de Facebook, STR8 vă așteaptă cu un concurs aveți timp până vineri 10 februarie să vă înscrieți.

 

 

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

One thought on “STR8 RED CODE- Review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *