Bratarile handmade-cadouri unicat pentru femei si barbati

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Îmi place perioada lunii martie, pentru că o dată cu primele zile ale lunii, primăvara își așterne alaiul și ne trezim cu toții la viața.

Tradiția mărțișorului este împământenită de ceva timp pe meleagurile noastre, dar în anul 2017, mărțișorul a căpătat diferite forme și valențe. Pe lângă tradiționalul fir de mărțișor, alegem o broșă, un obiect handmade sau un buchet de florii. M-am gândit că aș putea merge pe ceva diferit anul acesta și să aleg brățări handmade.

Am găsit modele foarte frumoase de bratari pietre semipretioase pe care să le ofer mamei și surorii mele de 8 Martie.

Pentru o soră, cumnată sau prietenă, cred că varianta unei brățari handmade în culori vesele este o alegere potrivită. Mi-a atras atenția o bratara dama cu sodalit. Sodalitul este considerata piatra inimii cu reale efecte asupra echilibrului interior. Aducător de noroc, sodalitul ajută la găsirea calmului interior, aduce ordine și armonie în viață. Dacă persoana respectivă e una destul de creativă, atunci sodalitul o va ajuta să își găsească echilibrul.

Pentru mame, soacre sau femei de o anumită vârstă, aș merge pe o brățară din pietre naturale de roca vulcanica alături de un charm din carneol fatetat. Combinația acestor pietre: rocă vulcanică și carneol duce la găsirea echilibrului interior, declanșează o energie pozitivă, protejează împotriva bolilor și a emoțiilor negative.

Desigur, nu l-am uitat pe soțul meu, oficial sau neoficial pe 9 Martie este și ziua lui, așa că o să aleg pentru el un model de brățară. Am găsit multe modele de brătari bărbat dar am ales varianta cu onix. Dacă nu știați, onixul este o piatră semiprețioasă cunoscută pentru efectele sale terapeutice, ajută la îmbunătățirea stării emoționale, crește capacitatea de concentrare, alungă gândurile negative.

Pentru mine, o să aleg o brățară piele, am găsit multe modele interesante, dar cum mie îmi plac culorile, merg pe ceva în ton cu primăvara.

Bratara Piele Naturala si Inox - Hawaii Turquoise

Dacă v-au plăcut alegerile mele, vă invit pe site-ul  https://bratari-handmade.robratari-handmade.ro, unde veți găsi brătari realizate din materiale de cea mai bună calitate, iar modelele sunt unicat. Mă încântă ideea să cumpăr un produs handmade, lucrat manual cu mare atenție la detalii. Toate produsele sunt made in Romania, ceea ce mi se pare grozav, căci sunt pentru producătorii români. De ce să cumpărăm de la străini, când găsim ceea ce dorim și la noi în țară?! Pe site, găsiți peste 700 de modele de brățări pentru toate gusturile și ocaziile. unele dintre ele sunt realizare din pietre semiprețioase naturale, fapt subliniat și de certificatul care vine alături de brățara. Puteți personaliza brățările prin alegerea pietrelor și culorile voastre preferate.

Transportul e de doar 9 lei prin curierat, destul de puțin mai ales că pe alte site-uri transportul prin curierat este mult mai scump.

Indiferent de ocazie, dacă vreți un cadou special, puteți alege o brățară handmade!

O PRIMĂVARĂ FRUMOASĂ VĂ DORESC!

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

3 comentarii la „Bratarile handmade-cadouri unicat pentru femei si barbati

  1. Si “femeilor de o anumita varsta” le plac culorile. 😉
    Bratara aleasa pentru tine imi place mult! 🙂
    Sa-i cumpar bratara prietenului meu?! :)) Mi-ar cumpara after shave de ziua mea! :))
    Am aruncat o privire pe site: sunt bratari frumoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *