OOTD-Ținută pentru băieți Bonprix

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Acum ceva timp vă prezentam ținuta mea office de la Bonprix. Desigur, în colet nu puteam să nu adaug hăinuțe pentru băiețelul meu de aproape 7 ani.

Bonprix are o categorie specială pentru copii, ceea ce mă bucură, pentru că în acest fel pot să îi comand și lui haine. Nu sunt la prima comandă de haine pentru copii de pe acest site, e a doua, și sunt super mulțumită de calitatea articolelor alese.

BĂIEȚELUL MEU POARTĂ:

BLUZĂ-LINK

PANTALONI-LINK

Bluzele sunt două în set, în culori diferite, eu am ales 116/122 mărimea și mi s-a părut mare, dar Bubuloiul meu e cam micuț, nu i se potrivesc tot timpul hainele de vârsta lui, deci nu e un etalon opinia mea. La toamnă o să ne fie perfecte. Țin să preciz că sunt de o calitate deosebită, 100% bumbac, nu ce vedem pe la turci. Am mai avut pantaloni marca bpc și au rezistat eroic fără să se deșire în genunchi și să se rupă, așa că recomand categoria de bluze Bonprix.

Pantalonii sunt un jeans subțire, marca John Banner, am ales mărimea 116 și sunt fixi, deci cred că trebuia o mărime mai mare. Sunt mulțumită de calitatea materialului,  am și eu niște blugi marca John Banner și se comportă exemplar la spălat. Am văzut că nu mai sunt pe stoc, dar găsiți modele diverse de pantaloni pentru băieți.

Eu și Bubu, vă așteptăm impresiile cu mare drag!

PÂNĂ PE 09.03 la Bonprix

AI TRANSPORTUL GRATUIT

LA COMENZI DE PESTE 100 RON, INTRODU CODUL WNDY.

 

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

13 comentarii la „OOTD-Ținută pentru băieți Bonprix

  1. Sa-ti traisaca baietelul sa fie sanatos.
    Hainele sunt frumoase. Sa le poarte sanatos.
    Si da, Bonprix chiar merita atentie. Au haine pentru barbati, femei si copii. Este o firma ce produce haine de calitate. Partea nasoala ca sa zic asa este ca trebuie sa faci numai comanda pe internet, ne existand magazine fizice ca la brandurile cunoscute. Dar daca masori inainte, esti precaut/a totul va fi ok.
    Toate cele bune
    Cosmin,

  2. In legatura cu ce scria Cosmin, eu cred ca exista si magazine fizice, daca nu ma insel, in Bucuresti – Militari – exista chiar un outlet BonPrix. Sau cel putin asa imi amintesc eu.
    Cand eram in primul an de facultate stiu ca eram cu ochii pe acest magazin si mereu reuseam sa gasesc cate ceva sa-mi placa. Acum n-am mai cumparat de mult de la ei, recunosc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *