LivecomTab-protector natural al ficatului

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Paștele a trecut, și cred că orice persoană a mâncat mai mult ca de obicei, așa se întâmplă la noi, românii după fiecare sărbătoare. De obicei, nu fac abuzuri, dar nu te poți abține să guști din toate și uite așa îți cam dai ficatul peste cap.

Noroc că în acea perioadă am avut un ajutor natural de nădejde: Livecom Tab protector natural al ficatului.

DESCRIEREA OFICIALĂ:

LIVECOM TABLETE conține plante ayurvedice care susțin ficatul în procesele de metabolizare, stocare, transformare sau eliminare a tuturor substanțelor care pătrund în organism. Ficatul este sustinut în procesul natural de detoxifiere cu eliminarea toxinelor din organism.

Contribuie la:

  • menținerea stării de sănătate a ficatului, splinei și sangelui în conditiile unei alimentații dezechilibrate sau prezenta unor hepatotoxice (alcool, medicamente toxice, droguri
  • susținerea ficatului în procesele de metabolizare, stocare și transformare a tuturor substantelor care pătrund în organism și eliminarea toxinelor pe cale naturală;
  • protejarea celulelor hepatice de stresul oxidativ si la mentinerea procesului fiziologic de regenerare a celulelor hepatice;
  • diminuarea efectelor proceselor inflamatorii hepatice acute si cronice;
  • susținerea procesului de digestie si asimilare a substantelor nutritive in organism contribuind astfel la sanatatea si vitalitatea organismului in conditii de stres, suprasolicitare, oboseala, convalescenta.

PĂREREA MEA:

Nu am un stil de viață extrem de sănătos, am perioade când mănânc pe fugă, când stresul mă doboară și rezultatele se văd în starea mea de sănătate: mă simt obosită și fără vlagă. Îmi dau seama că trebuie să mânânc mai sănătos, să nu mă mai stresez, dar chiar și așa e foarte greu să menții un echilibru în viața ta, fără ajutoare de nădejde.

La ultimele analize, a ieșit că pe lângă multe altele am și un nivel al colesterolui ridicat, transamilazele de la ficat mărite, așa că trebuia să schimb ceva. Nu prea sunt adepta îndopării cu pastile, așa că am ales ceva 100% natural. Am încercat cura cu Livecom Tab de la Ayurmed un supliment alimentar benefic pentru buna funcționare a ficatului.

Citind mai multe despre rolul ficatului, am înțeles că durerile din zona ficatului, colesterolul ridicat, transamilazele și oboseala permanentă sunt semne pe care ficatul meu mi le transmitea. O dată îmbolnăvit ficatul, ajungi la probleme serioase: insuficiență renală, dializă, iar acestea m-au pus pe gânduri, și m-au determinat să am mai multă grijă de mine.

După o săptămână de folosire al produsului LIVECOM:

-durerile abdominale și cele din partea ficatului (pe mine mă durea abdomenul în partea superioară stângă, acolo unde lobul stâng al ficatului, dar și în dreapta) au dispărut.

-am început să mă simt mult mai bine, oboseala parcă s-a mai atenuat.

Am de gând să îl folosesc până termin toate cele 100 de pastile, pentru că orice supliment alimentar natural își face efectul în totalitate dacă îl folosești în cure de o lună sau mai multe.

Nu am constatat reacții adverse, nici nu ar avea cum, având în vedere că este un produs 100% natural obținut din plante indiene.

DESPRE PLANTELE DIN COMPOZIȚIA LIVECOM TAB

Picrorhiza kurroa (Kutki) – sustine sanatatea si functionarea normala a sistemului hepatic mai ales in caz de intoxicatie cu substante hepatotoxice, mentine nivelul normal al enzimelor hepatice si bilirubina serica. Sustine depunerea normala a grasimilor in ficat si este protector impotriva virusurilor hepatice. Contribuie la mentinerea unui tranzit intestinal normal.

Andrographis paniculata (Kalmegh) – sustine functia digestiva prin cresterea fluxului biliar si mentinerea activitatii enzimelor hepatice. Sustine capacitatea de autoaparare a organismului.

Eclipta alba (Bhringraj) – sustine functiile ficatului si eliminarea pe cale naturala a toxinelor din ficat.

Phyllanthus urinaria (Bhumyamlaki) – favorizeaza productia si eliminarea bilei prevenind formarea calculilor biliari. Este hepatoprotector, mentine integritatea hepatocitelor si protejeaza membrana celulara datorita inhibarii procesului de peroxidare lipidica (antioxidant). Mentine nivelul normal al enzimelor hepatice implicate in metabolismul intermediar si detoxifierea hepatica.

Piper longum (piper indonezian) – favorizeaza cresterea tranzitului intestinal si contribuie la absorbtia substantelor nutritive la nivelul tubului digestiv. Tonic general, ajuta la protejarea organismului impotriva stresului oxidativ si la adaptarea acestuia la conditiile stresante ale mediului de viata.

Mandur bhasma (oxid de fier) – aportul de fier asigura formarea unor hematii sanatoase (antianemic) si contribuie la formarea rezervei de fier la nivelul ficatului si splinei.

Mod de utilizare: Eu am luat o pastilă de 3 ori pe zi înainte de masă.

Aici este modul de utilizare si doza recomandata:

Copii 5-14 ani: cate 1-2 tablete pe zi.
Copii peste 14 ani si adulti: cate 1-2 tablete de 3 ori pe zi.
Se administreaza cu 30 min inainte de masa, minim 1 luna, optim 3 luni.

CÂND SĂ UTILIZEZI LIVECOM TAB?

De fiecare dată când observi că te simți obosit, ai probleme de digestie, dureri abdominale sau după mese copioase, apar: balonarea si arsurile la stomac ori pur și simplu dorești o detoxifiere a ficatului, atunci poți încerca LIVECOM TAB. Nu ignora semnele pe care ficatul ți le dă, ai grijă de el, căci nu e de glumit cu sănătatea noastră.

Produsul îl găsiți pe Ayurmed  la un preț de 15 lei. Aici veți găsi și alte soluții naturale pentru diferite probleme de sănătate.

 

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

2 comentarii la „LivecomTab-protector natural al ficatului

  1. Trebuie sa recunosc ca nu consum pastile decat in cazuri extreme, fie ele de orice fel ar fi, fie ele asa zis naturale sau nu. Asadar, subiectul nu m-a prins deloc, este vina mea, nu a ta, bineinteles! Te pup si te felicit pentru articol, mult spor in continuare! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *